Regiondirektør - fullt resultatansvar for JM Entreprenør

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspanderende storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Konsernet har en omsetning på ca 13 milliarder SEK og har ca 2200 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi har JM både i Sverige og Norge en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. I Norge drives denne virksomheten av Region Entreprenør og har en årlig omsetning på ca. 450 millioner NOK.

FirmaJM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist08.10.2014

Regiondirektøren rapporterer til administrerende direktør i JM Norge og blir en del av selskapets ledergruppe. JM Entreprenør er en ledende totalentreprenør med røtter (Byggholt og ØIE) i Oslo og Akershus.

Selskapet har et omfattende samarbeide med store flergangskunder og har blant annet bygget Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter. Tyngdepunktet for selskapets virksomhet er i dag på Romerike. Svensk grundighet og profesjonalitet i kombinasjon med solid produksjonskompetanse og norske ledelsesprinsipper er selskapets suksessoppskrift.

Vi søker en utadvendt sivilingeniør/ingeniør med relevant ledererfaring og gode resultater fra entreprenørbransjen. Du har både god dialogkompetanse og tilstrekkelig refleksjonsdybde til å håndtere komplekse byggeprosjekter.

For øvrig legger vi stor vekt på personlige egenskaper, spesielt evne til å skape interesse og trygghet hos kunder, kolleger og medarbeidere.

Ønsker du nærmere informasjon om JM Entreprenør og stillingen kan du ringe rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 99 55 44 11.

Søknad sendes til helge.krog@krogco.no innen 8. oktober 2014.

Enhver henvendelse behandles strengt konfidensielt.

Vis flere stillinger: