Foto: Ramirent

Ramirent øker tilgjengeligheten i Oslo-området

Ramirent Norge lanserer derfor nå et nytt «Alltid tilgjengelig»-konsept i Oslo-området.

I en pressemelding forteller utleieselskapet at de nylig gjennomførte en undersøkelse som viste at tilgjengelig var det noe av det viktigste for kundene deres.

– For kundene våre i stor-Oslo-området er nemlig tilgjengelighet til maskiner og utstyr døgnet rundt ekstremt viktig for lønnsomheten, og i Ramirent tar vi nå konsekvensene av dette. Vårt mål er å befeste vår posisjon som de mest tilgjengelige i bransjen, sier Senior Customer Sales Manager Fredrik Brandal i Ramirent Norge i meldingen.

Ett av tiltakene er et mål om å gi svargaranti på telefon innenfor åpningstid. I tillegg skal det bli enklere å hente og levere utstyr utenfor åpningstid.

– Vi har etablert en digital hente- og leveringssentral på Alnabru. Det betyr at hvis du bestiller et produkt før 15.00 på dagtid så kan det hentes ut når som helst på døgnet. Og når det gjelder levering av utstyr tilbake så kan det gjøres uanmeldt og når som helst på døgnet, sier kundesenterleder Arne Tønsberg i Ramirent på Alnabru i pressemeldingen.

I meldingen skriver de også at det nå innføres en ordning for ekspresslevering av mindre maskiner og utstyr innen en time i Oslo-området.