Næringssjef i Tønsberg kommune, Øystein Hjørnevik (til venstre) var tilstede under åpningen og fortalte blant annet om mål å bli topp tre utenfor Oslo både med hensyn til bo- og næringsattraktivitet. Her i samtale med Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll.

Rambøll slår sammen Vestfold-kontorene

Rambøll samler Tønsberg- og Sandefjord-kontorene sine til ett stort rådgivermiljø innen bygg- og anlegg i Vestfold.

Det skriver Rambøll i en pressemelding tirsdag.

Nylig var det offisiell åpning av det nye samlede Rambøll-kontoret i Fjordgaten 15 i Tønsberg. Temaet for samlingen var næringsutvikling i området, heter det i meldingen fra Rambøll.

– Samlokaliseringen gjør kontoret mer robust. Spesielt positivt blir det å få prosjektleder- og vannmiljøet tettere på de andre fagene som bygg, elektro, geoteknikk, plan og arkitektur, transport, bane, areal- og eiendomsjus, samt transportplanlegging, uttaler Anette Werkland, kontor- og seksjonsleder for vei i Rambøll.

Det nye kontoret har totalt rundt 75 ansatte.

– Tønsberg som knutepunkt og Rambøll som arbeidsgiver er en sterk kombinasjon for dem som vil bo i området, men likevel ønsker å ha mulighet til å jobbe på spennende prosjekter lokalt, nasjonalt eller globalt, sier administrerende direktør i Rambøll, Ole-Petter Thunes, i pressemeldingen.