Illustrasjonsfoto: Rædergård Entreprenør

Illustrasjonsfoto: Rædergård Entreprenør

Rædergård Entreprenør bygger for Forsvarsbygg

Rædergård Entreprenør er tildelt jobben med bygging av nytt bygg for hundetjenesten på Evenes flystasjon for Forsvarsbygg.

– Prosjektet starter med en samhandlingsperiode hvor Rædergård Entreprenør og Forsvarsbygg skal optimalisere prosjektet innenfor de rammene som er gitt samt sørge for at reglementet fra veterinæren er oppfylt slik at kravene til dyrevelferd oppnås, heter det i en pressemelding.

Det opplyses om at prosjektet skal bygges i henhold til reglement for oppstalling av militær tjenestehund, fastsatt av Forsvarets sanitet. Alle løsninger skal godkjennes av Veterinærinspektøren for Forsvaret før de kan tas i bruk.

Byggingen vil starte i sommer og har en varighet frem til sommeren 2024.

– Prosjektet passer godt for Rædergård Entreprenør. Vi har flere pågående entrepriser for Forsvarsbygg på Ørland, samt en pågående entreprise på Setnesmoen leir i Åndalsnes og er godt fornøyd med at Forsvarsbygg valgte oss til nok et prosjekt. Dette er ett prosjekt som passer godt inn i prosjektporteføljen vår og vi ser frem til videre samarbeid med Forsvarsbygg og gleder oss til å komme i gang med realiseringen av prosjektet. Vi tar med oss god erfaring og kompetanse inn i prosjektet fra den tidligere entreprisen for hundekennelen på Ørland, sier Erik Rædergård, daglig leder i Rædergård Entreprenør, i meldingen.