Foto: Ole Harald DaleFoto: Radisson Hotel GroupFoto: Radisson Hotel GroupFoto: Radisson Hotel GroupFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa Löwenborg

Radisson Blu Atlantic første nordiske Radisson-hotell med BREEAM-sertifisering

Som det første Radisson-hotellet i Norden, og som et av få norske hoteller, har Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger blitt BREEAM-sertifisert.

Det skriver Radisson Hotel Group i en pressemelding torsdag.

– For oss var det avgjørende å skape et hotell som gir gjestene best mulig opplevelser. Vi har som mål at hotellet skal være særegent og ha den perfekte kombinasjonen av design i verdensklasse og bærekraftige, miljøvennlige løsninger. Vi er veldig stolte over denne BREEAM-sertifiseringen, sier Tom Flanagan Karttunen i Radisson Hotel Group.

Hotellet har oppnådd BREEAM-karakter Very Good.

Med investeringer på 465 millioner norske kroner fra Radisson Hotel Group og eierne KLP, har Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger gjennomgått en omfattende totalforvandling, heter det i meldingen.

Totalentreprenør for rehabiliteringen er Backe Rogaland, og arkitekt er LINK Arkitektur. BREEAM-AP på prosjektet er fra Multiconsult.