Rådgivere Akvakultur

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeVestland
StedStord
Søknadsfrist06.06.2021

Oppdrettere flytter deler av sin produksjon av matfisk på land og nye aktører etablerer anlegg for fullskala produksjon av matfisk på land. Bransjen er i rask utvikling nasjonalt og internasjonalt. FN ser på akvakultur som en viktig faktor for verdens økende behov for matproduksjon. Multiconsult er en aktiv pådriver for å etablere bærekraftig landbasert akvakultur.

Vi er totalleverandør av prosjektering og rådgivning innen landbasert oppdrett. På grunn av stor aktivitet ønsker vi å styrke vår kompetanse og kapasitet innen landbasert akvakultur, og ser etter engasjerte og erfarne rådgivere. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et solid flerfaglig miljø med erfaring fra landbasert akvakultur tilbake til 80-tallet.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som rådgiver hos oss vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi jobber for tiden med flere store oppdrag nasjonalt og internasjonalt. Dette inkluderer blant annet konseptstudier, søknadsprosesser, detaljprosjektering og igangkjøring av anlegg.

Hos oss vil du få en viktig rolle i den videre utviklingen av akvakultur som et kjerneområde i vår virksomhet. I Multiconsult legges det til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Vårt kompetansesenter for landbasert akvakultur er lokalisert på Stord. I tillegg har vi sterke faggrupper på våre kontor langs kysten. Gruppene jobber tett sammen med markedsansvarlig akvakultur og seksjonsleder akva, med tverrfaglig støtte fra alle våre 3000 medarbeidere i Multiconsult.

Typiske oppdrag kan være:

 • Konseptutvikling i tidligfase knyttet til landbaserte anlegg (produksjonsplan, definering av system og utstyr, kostnadskalkyler, layout/design)
 • Prosjektering (teknisk og biologisk dimensjonering)
 • Prosjektledelse (disiplinleder, oppdragsleder)
 • Modellering og visualisering

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?
Er du en person som er faglig engasjert, utadvendt og initativrik med gode samarbeidsegenskaper? Trives du med å jobbe selvstendig og i team? Har du interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra landbasert akvakultur, men oppfordrer også nyutdannede å søke
 • Relevant utdanning fra høgskole/universitet (relevant erfaring kan kompensere for formalkompetanse)
 • Gode skriftlige og muntlige framstillingsevner på norsk og engelsk

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karriereveg og –utvikling
 • Deltagelse i faglige kompetansenettverk
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Gode løsninger og ordninger for hjemmekontor
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og påsken, samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3000 svært kompetente og dyktige medarbeidere. I forretningsenhet Vest har vi et innovativt arbeidsmiljø med ca 300 medarbeidere. Til sammen representerer vi de fleste fagmiljø, og jobber både enfaglig og flerfaglig. Regionkontoret er lokalisert i Bergen, mens Multiconsults avdeling på Stord er lokalisert sentralt i Leirvik med nye og moderne kontorlokaler i Kunnskapshuset. Avdeling Stord har ca 40 medarbeidere med fagmiljø fordelt på seksjonene Akva og plan og Bygg og industri.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Svein Andersland, tlf: 91399524.

Søk stilling

Vis flere stillinger: