Rådgiver VVS

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist27.01.2019

Du er en proff lagspiller som alltid leverer uten å gå på akkord med verdiene.

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du er ansvarlig for at miljø og energi er godt ivaretatt i prosjektene dere jobber med. I et av prosjektene oppdager du at valg som er tatt for å effektivisere prosjektets gjennomføring ikke er i tråd med miljøtankegangen som du og teamet ditt jobber ut fra. Hva gjør du?

Som rådgiver VVS i Sweco prosjekterer du fremtidens anlegg for ventilasjon, sanitær, varme og kuldeanlegg. Du deltar aktivt i prosessene og er tidlig på banen med gode innspill og nyttig informasjon.

Dette kan du

Du er ingeniør eller sivilingeniør og bidrar med energi- og miljøekspertise. Kanskje er du relativt nyutdannet, med relevant erfaring fra en entreprenør eller rådgiver i byggebransjen.

I Sweco møter du et solid fagmiljø innen VVS og miljø, med dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Du får ta ansvar i spennende prosjekter og gode muligheter til å utvikle deg som fagspesialist og/eller prosjektleder.

Kontaktpersoner:

Asgeir Kvam

Gruppeleder TI (elektro, VVS og RITB)

+47 45 02 46 12

asgeir.kvam@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: