Rådgiver, tekniske installasjoner (BIM-utvikler)

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2019

Ser du sammenhenger i 3D som ingen andre?

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du er ansvarlig for å videreutvikle BIM og de tekniske fagene energi, elektro og VVS. Du har jevnlige møter med BIM-teamet og holder deg oppdatert på hverdagen der ute. En dag får du høre noen gloser om hvor omstendelig prosjekteringsverktøyet er. Du skjønner fort at vedkommende nok ikke er den eneste som har hengt seg opp i nettopp denne hindringen, og at den skaper både misnøye og forsinkelser. Hvordan går du frem for å løse floken?

Som rådgiver i avdeling tekniske installasjoner i Sweco driver du BIM-faget videre.

Du leder flerfaglige prosjekter over hele landet, og dagene fylles med 3D-modellering, BIM-prosjektering samt flerfaglig koordinering.

Dette kan du

Du står på for å finne innovative og smarte løsninger.

Du kjenner til ett eller flere av disse navnene: Revit, Autocad, Civil 3D, Dynamo, Naviswork og Solibri.

Du har bakgrunnen din fra elektro eller VVS, og du jobber nå hos rådgivende ingeniør, entreprenør eller annen relevant virksomhet.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine og konstruktive bidrag. Du tar ansvar i spennende prosjekter og får gode muligheter til å utvikle deg.

Kontaktpersoner:

Odd Kristian Tøgersen

Gruppeleder

+47 415 55 544

OddKristian.Togersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: