Rådgiver samferdselskonstruksjoner

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist16.08.2020

Er du vår nye drivkraft innen samferdselskonstruksjoner?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Som rådgiver i Sweco kommer du inn i en engasjert gruppe, som preges av et utviklingsorientert og ambisiøst miljø. Hos oss opplever du delegert ansvar og stor grad av selvstendighet i arbeidsoppgavene, samtidig som vi jobber tett i team for å løse fremtidens utfordringer innen faget. Med deg på laget løftes kvaliteten i prosjektene og kompetansen i gruppen og avdelingen.

Hos oss gjør du en forskjell. På landsbasis gjennomfører Sweco en rekke store anleggsprosjekter av samfunnsmessig betydning. Du blir et verdifullt tilskudd til vårt samferdselskonstruksjon-team i Stavanger. Vi er tilknyttet en sterk bygg-gruppe, og du får være med å forme utviklingen og fremtiden til teamet. Hos oss får du anledning til å delta og være en drivkraft i små og store tverrfaglige infrastruktur- og byggeprosjekter i og utover regionen. Her vil din faglige kompetanse og evne til konstruktivt samarbeid være til stor nytte.

Hos oss vil du utvikle deg. Du får bryne deg på sammensatte oppgaver innenfor fagområdet ditt, og bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i samferdselsprosjekter over hele landet. I Stavanger prioriterer vi trivsel og muligheter for å ta nye steg fremover høyt, og gjennom et bredt spekter av oppdrag i bygg- og anleggsbransjen, vil du ha store muligheter for å utvikle deg faglig og personlig.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevante fag (bygg- og anleggsteknikk).
  • Du er nyutdannet eller har noen få års relevant arbeidserfaring.
  • Du har et sterkt engasjement og ønske om å jobbe med samferdselskonstruksjoner.
  • Du har gjerne erfaring med bruk av relevante dataverktøy innenfor 3D/BIM og/eller statiske beregninger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du prosjekterer samferdselskonstruksjoner.
  • Du utarbeider beskrivelser og konkurransegrunnlag til entreprenører.
  • Du gir anleggstekniske råd i små og store prosjekt.
  • Du utarbeider anleggstekniske rapporter og faseplaner.
  • Du følger opp prosjekter på bygge- og anleggsplass.

Kontaktpersoner:

Otto Klippen

Gruppeleder Byggetenikk

+47 975 61 892

Otto.klippen@sweco.no

Søk stilling


Vis flere stillinger: