Rådgiver risikostyring

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Vil du bli drivende god på sikkerhet og risikostyring?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som sikkerhetsrådgiver i Bergen blir du en del av Swecos største gruppe innenfor sikkerhet og risikostyring. Gruppen bistår hele Sweco Norge, og består av 16 dyktige og hyggelige kolleger som hjelper hverandre med å oppnå faglige og markedsmessige mål. I et stadig mer komplekst og sårbart samfunn, opplever vi økende etterspørsel etter våre sikkerhets- og risikostyringstjenester. Din rolle vil derfor bli mer og mer viktig.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull brikke for å videreutvikle sikkerhetsmiljøet i Sweco. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter, og du vil få god oppfølging fra kolleger og ledere. Som sikkerhetsrådgiver i Sweco vil du delta i, eller lede tverrfaglige møter der man identifiserer risiko og sårbarhet. I våre prosjekter får du dra nytte av alle fagdisipliner som Sweco har. En sikkerhetsrådgiver arbeider med 5-20 enfaglige og flerfaglige prosjekter i året, og det er stor variasjon mellom de enkelte oppdragene. Med interesse, nysgjerrighet, selvstendighet og gode samarbeidsevner har du store muligheter for å lykkes.

Dine arbeidsoppgaver

  • Risiko- og sårbarhetsanalyser (ROS).
  • Kvantitative og kvalitative risikoanalyser.
  • Sikringsrisikovurderinger, samt sikringsrådgivning (security).
  • Beredskapsanalyser og –planer.
  • RAMS (risikostyring innen jernbane).
  • Risikostyring/usikkerhetsstyring i prosjekter.

Dette kan du

  • Du har høyere utdanning innen risikostyring, sikkerhetsledelse, samfunnssikkerhet, pålitelighet, RAMS, beredskap og kriseledelse, security eller tilsvarende.
  • Arbeidserfaring fra relevante bransjer som rådgivning, entreprenørfirma eller offentlig sektor er en fordel, men ikke et krav.
  • Vi oppfordrer nyutdannede med inntil to års erfaring å søke.

Kontaktpersoner:

Håkon Omdal Laskemoen

Gruppeleder

+47 900 44 041

Bjarne Vangsnes

952 41 005

bjarne.vangsnes@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: