Rådgiver innen akustikk

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist22.05.2024

Vil du bidra til det grønne skiftet og være pådriver for bærekraftig utvikling? Da er Multiconsult arbeidsplassen for deg. Nå rekrutterer vi innen akustikk, støy og vibrasjoner til vår seksjon på Skøyen i Oslo.

Vår seksjon i Oslo består av 20 akustikere, og totalt er vi over 40 akustikere i Multiconsult. Vi har et aktivt fagnettverk med mye kompetanseutveksling, hvor vi bistår hverandre på kryss og tvers i landet. Vi jobber i dag med en rekke store, komplekse og spennende prosjekteringsoppdrag som Nye Rikshospitalet, Karbonfangstanlegg på Klemetsrud, Snøhvit Future-prosjektet på Melkøya, Ny vannforsyning Oslo, Fornebubanen, spesialbygg for forsvarssektoren, og ellers eksempelvis utfordringer knyttet til bygningsakustikk når boliger svært ofte ønskes i kombinasjon med utesteder, treningsarealer og kulturformål.

Vi er lydhør for kundens behov, og vi vektlegger at bærekraftige bygg har god lydkvalitet.

Nå har vi behov for flere kollegaer spesielt innen forretningsområdet industri/fornybar energi, men også innen bygningsakustikk og samferdsel. Dersom du liker å jobbe tverrfaglig og kunderettet i en variert og utfordrende rolle, er dette noe du må vurdere! Det er veldig hyggelig om du starter ved å kontakte seksjonsleder i Oslo, Ingunn Milford, så kan vi ta en uformell prat.

Arbeidsoppgaver

Vi ser etter deg som har lyst til å utforme din egen hverdag og dine egne oppdrag, samtidig som vi vil tilrettelegge for den kompetanseutviklingen du ønsker. Multiconsult er opptatt både av medarbeiderutvikling, og å bidra aktivt til fag- og regelverksutvikling nasjonalt og internasjonalt. Vi har mange og svært varierte oppdrag, og som akustiker hos oss kan du få oppgaver og utvikling som du selv ønsker, i tillegg til å ha et stort fagmiljø med veldig hjelpsomme og dyktige kollegaer.

Vi jobber med:

 • Rådgivning og prosjektering
 • Lyd- og vibrasjonsmålinger og beregninger
 • Støy og vibrasjoner fra samferdsel, industri/energi og anleggsarbeid
 • Kundeoppfølging
 • Oppdrags- og disiplinledelse
 • Intern utvikling av egne verktøy, effektivisering av prosesser etc.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har utdanning fra høyskole/universitet med faglig bakgrunn innen akustikk/fysikk, og arbeidserfaring innen akustikk er sterkt ønskelig.

Du er faglig engasjert, nysgjerrig og initiativrik. Du er ansvarsbevisst og nøyaktig, og har fokus på gode leveranser. Du trives med kundekontakt, og kommuniserer godt med både kunder og kollegaer.

Videre liker du tekniske utfordringer, måleinstrumenter og beregningsverktøy, og vi ser det som et pluss om du også har interesse for digitalisering/programmering

I likhet med oss, så liker du å samarbeide, og du ønsker å være en del av de hyggelige fagdiskusjonene og gode humøret på kontoret.

Multiconsult tilbyr

 • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
 • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger
 • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
 • Moderne lokaler sentralt i Oslo
 • Fem ukers ferie, fri mellom jul og nyttår og i påsken, samt fleksibel arbeidstid
 • Stort utvalg av firmahytter
 • Bredt tilbud innen bedriftsidrett og ulike sosiale tilbud
 • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

Kan du være den rette for oss? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Ingunn Milford

Seksjonsleder

+47 90501224

Søk stilling

Vis flere stillinger: