Rådgiver, Industri og strømningsteknikk

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist30.05.2021

Rådgiver for industriprosjekter

Sweco satser strategisk på bærekraft, og Norsk industri spiller en viktig rolle på veien mot et mer bærekraftig samfunn. Som en følge av dette er mange industrivirksomheter inne i en spennende omstilling når det gjelder sirkulær økonomi og det grønne skiftet.

Industrigruppen jobber med krevende tekniske problemstillinger innen ulike bransjer, og utformer unike løsninger som sjelden er hyllevare. Dette kan innebære å håndtere store mengder støv og gass i smelteverk som holder over tusen grader, beregne hvor snøen legger seg på og rundt bygninger, spare 24000 tonn CO 2-utslipp årlig ved å gå fra koks til biokull i kjemiske prosesser, bruke luftbobler til å sirkulere vann i ferskvannsmagasiner i Belgia, lage optimale forhold for scenerøyk og publikumsventilasjon på Nationaltheatret i Oslo, eller designe effektiv vindskjerming på Nye Haraldsplass sykehus.

Disse oppgavene krever nysgjerrighet, tekniske ferdigheter og forståelse, ydmykhet, og gjerne et ønske om å skape gode og varige løsninger i samarbeid med kunden.

Sweco Industri øker nå vår satsning med rekruttering av flere medarbeidere med erfaring innenfor en eller flere av bransjene vi jobber mot.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men også interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Teknisk rådgivning innen ditt fagområde, som bør være innen strømningsteknikk/CFD, prosess, eller mekanisk design.
  • Konseptutvikling, design, og kontroll av egne eller andres tekniske løsninger.
  • Vindanalyser og andre strømningsanalyser.
  • Igangsetting og gjennomføring av prosjekter for industrien som ansvarlig eller som bidragsyter i andres prosjekter.

Dette kan du

  • Du har teknisk utdanning på masternivå.
  • Du har en faglig bakgrunn og erfaring fra rådgivning eller industri - innen strømningsteknikk, prosess eller produksjon.
  • Du er analytisk og i stand til å løse komplekse oppgaver.
  • Det er en fordel om du håndterer 3D-modellering ved hjelp av Inventor, Solidworks, Spaceclaim e.l
  • Du snakker og skriver godt norsk og engelsk.

Sweco former fremtidens samfunn

Vi muliggjør en bærekraftig norsk industri. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Industri har kontorer i Oslo, Mandal og Bergen og teller i dag til sammen 31 medarbeidere. Vi løser utfordrende oppgaver knyttet til produksjon, prosess og miljø innen mange industribransjer. Metallurgisk-, mineral- og gruveindustri, næringsmiddel, fisk og havbruk, kjemisk og mekanisk industri er blant disse. Oppgavene er varierte, og våre oppdragsgivere er små og store industribedrifter, større Sweco prosjekter, og det offentlige.

Hos oss vil du utvikle deg. Som rådgiver vil du få ansvar for prosjekter og delprosjekter hos våre kunder, og internt i Sweco. Du vil utarbeide konkrete løsninger og jobbe sammen med våre eksperter og andre rådgivere. Hos oss har alle utstrakt kundekontakt og prosjektansvar.

Kontaktpersoner:

Øyvind Vik Nygard

Senior Rådgiver Bergen

+47 958 56 867

Oyvind.Vik.Nygard@sweco.no

Kjetil Moe Birkeland

+47 55 27 50 00

Kjetil.Moe@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: