Rådgiver geoteknikk

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

FirmaMulticonsult
FylkeRogaland, Agder
StedStavanger, Kristiansand
Søknadsfrist04.06.2024

Multiconsult har Norges største tverrfaglige geomiljø. Våre geoteknikere er til stede over hele landet, og ved våre kontorer i Stavanger og Kristiansand har vi rundt 15 geotekniske rådgivere som dekker alle områder innen faget. Vi er stolte av vår posisjon som totalleverandør på rådgivning, prosjektering og felt- og laboratorietjenester.

Vår kultur, med en sterk faglig ryggrad, har gjort «Geo i Multiconsult» til en nasjonal merkevare. Med en fremoverlent fagstrategi står nå et samlet geomiljø i selskapet i startblokkene for å utvikle framtidens tjenester innen geoteknikk.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til geoteknisk rådgivning og prosjektering som saksbehandler, oppdragsleder eller disiplinleder. Som geotekniker i Multiconsult vil du få muligheten til å fordype deg innen følgende områder:

 • Digitalisering, innovasjon og utvikling
 • Samfunnsansvar, skred og naturfare (kvikkleire)
 • Kompliserte byggegroper i urbane strøk
 • Bærekraftige bygg- og samferdselsprosjekter
 • Industriprosjekter knyttet til bærekraft (karbonfangst og lagring, hydrogen/ammoniakk, offshore vind, havbruk)
 • Avanserte analyser og programmering knyttet til bla. Plaxis og Phyton

Vi ønsker nå å styrke vår kompetanse gjennom rekruttering av erfarne rådgivere med muligheter innen disiplin- og prosjekteringsledelse.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLOGIBEDRIFTER

I rollen som geoteknisk rådgiver, vil du få muligheten til å ta en sentral rolle i komplekse, tverrfaglige oppdrag i Norge. Din rolle i seksjonen vil også i stor grad kunne påvirkes av egne ønsker/interesser og kvaliteter. Vi ønsker oss en eller flere, som kan bidra til å utvikle oss faglig, og videreutvikle et allerede sterkt fagmiljø. En unik mulighet for deg som vil være et faglig "fyrtårn" hos oss.

Geoteknikerne hos oss jobber med rådgivning og prosjektering i alle planfaser og alle forretningsområdene i Multiconsult. Oppdragene spenner fra store tverrfaglige oppdrag som Bussveien på Nord Jæren, Ny Sandnes jernbanestasjon, havner- og kaianlegg for Stavangerregionen Havn til «enfaglige» oppdrag knyttet til blant annet naturfare og kvikkleirevurderinger.

Vår prosjektportefølje er en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss i ønsket retning med faglig kvalitet i fokus, med en kultur preget av tillit, godt humør og samhold.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person som trives i et godt og inkluderende miljø, og som trives med å jobbe både tverrfaglig og i team? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Utdannelse på bachelor- eller masternivå. Fortrinnsvis med sivilingeniørgrad innen geoteknikk, eller innen konstruksjonsteknikk med geoteknisk erfaring.
 • Minimum 5 års erfaring innen fagområdet. Kortere erfaring (3-5 år) vil også vurderes for den rette kandidaten.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.
 • Selvstendighet i arbeidsoppgaver, og erfaring med arbeid i team og tverrfaglig koordinering.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For informasjon eller en uforpliktende prat om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Alexander Øvrevik Slobodinski, tlf: 413 22 022.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling   
 • God balanse mellom arbeid og fritid.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Bredt utvalg firmahytter
 • Deltagelse i landsdekkende kompetansenettverk innen geoteknikk

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Søk stilling Stavanger

Søk stilling Kristiansand

Vis flere stillinger: