Rådgiver energi og miljø med fokus på BREEAM AP - Fredrikstad, Bergen eller Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeFlere fylker
StedFredrikstad, Bergen eller Stavanger
Søknadsfrist07.09.2020

Vil du være med å prege utviklingen innen bærekraft på spennende prosjekter? Kan du drive BREEAM-arbeidet og finne både strategiske og operative løsninger knyttet til bærekraft? Og har du gode kommunikasjonsevner og motivasjon for faget? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR DIVISJON BYGNINGER

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Uavhengig av hvilket kontor du jobber på, vil du oppleve et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både faglig og sosialt. Vi har et raust arbeidsmiljø med fokus på å dele kunnskap og å gjøre hverandre gode.

FOKUS PÅ BÆREKRAFT I PROSJEKTER

I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din leder og øvrige kollegaer. Din hovedoppgave i teamet vårt er å bidra med kunnskap innen energi, miljø og bærekraft på byggeprosjektene våre.

Avhengig av din erfaring og kompetanse kan det være aktuelt å jobbe med følgende:

  • BREEAM AP/Reviso
  • ZeroEmissionBuildings
  • Helhetlige energibetraktninger
  • LCC (livssykluskostander)
  • Materialkrav, klimagass/LCA
  • Tverrfaglig prosjektledelse

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN!

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være innovativ, relasjonsorientert og fremoverlent med en driv og motivasjon for bærekraft.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du har en bachelor eller master innen for eksempel bygg, energi og miljø eller lignende
  • Du har minimum 3-5 års relevant erfaring fra rådgivermiljø, entreprenør, byggherre eller annen kunnskapsbedrift
  • BREEAM-sertifisering er en fordel, men kan suppleres etter ansettelse
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du etter 10. august kontakte Linda Solberg (Prosjektsjef) på telefon: +47 918 10 193. I mellomtiden kan du kontakte henne på epost: lmso@cowi.no, men merk at du ikke vil få svar før i august grunnet avvikling av ferie.

Arbeidssted vil være Fredrikstad, Bergen eller Stavanger.

Søk stilling

Vis flere stillinger: