Rådgiver elektro

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist27.05.2024

Multiconsult AS avdeling elektro er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kapasitet innen disiplinledelse/senioringeniør for elektro. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som rådgivende ingeniør vil du få muligheten til å påvirke, og ta del i store og små prosjekter. Noen aktuelle oppdrag man kan få en rolle i er blant annet Nye Rikshospitalet sykehus, Ny vannforsyning Oslo, Fornebubanen, Kunstindustrimuseet, Bjørvika skole, Vikingtidsmuseet, Havforskningsinstituttet, med mer.

Hos oss vil du ta del i å utvikle et av landets fremste elektromiljøer, lokalt og nasjonalt. Som rådgivende ingeniør vil du få mulighet til å ta en sentral rolle i Multiconsult sine spennende oppdrag, enten som disiplinleder eller som fagspesialist. Du vil ha et ansvar for å være med på å utvikle og utfordre byggenæringens tradisjonelle arbeidsmetodikker og løsninger.

Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til våre oppdrag.

Typiske arbeidsoppgaver vil kunne være:

 • Disiplinledelse i motiverende oppdrag
 • Fagansvar innen aktuelle systemer, spesialteamer
 • Utarbeidelse av tilbudsgrunnlag
 • Beregninger og utredninger
 • Utvikling av vårt nasjonale kompetansenettverk

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, som trives med å jobbe i tverrfaglige team, er nyskapende, engasjert og handlekraftig. Har du et brennende engasjement for å lære og skape, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • God erfaring fra bransjen (byggherre, rådgiver, entreprenør, eller lignende)
 • Spesiell interesse og kompetanse innen våre fagområder
 • Evner å samarbeide med kollegaer og andre samarbeidsparter for å realisere gode prosjekter

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
 • God balanse mellom arbeid og fritid.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • En medeierskapsordning som blant annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Bredt utvalg firmahytter

LITT MER OM OSS

Avdeling for elektro/ekom innenfor forretningsenhet Bygg og Eiendom består av ca 70 engasjerte medarbeidere i Oslo (Nydalen, Ryen og Skøyen). Som medlem av Multiconsult sitt elektrofaglige kompetansenettverk, bestående av 250 medarbeidere, er det ingen utfordring som er for stor, eller kompleks. Elektro/ekom avdelingen har konstant fokus på forbedring og effektivisering samtidig er vår avdeling en plattform for innovasjon og verdiskaping for å utvikle vårt samfunn i en enda grønnere og bærekraftig fremtid. Med dagens prosjektportefølje, og kommende oppdrag, ser vi behov for å styrke vår kapabilitet (kompetanse og kapasitet) innen fagområdet.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg! For ytterligere informasjon om stillingen, er det bare å ta kontakt!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Christer Maugesten

Seksjonsleder

98607079

Søk stilling

Vis flere stillinger: