Rådgiver bygningsakustikk

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist14.04.2023

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

Stillingen er en del av vår seksjon Spesialrådgivning i FE Midt. Seksjonen består av 26 dyktige og hyggelige medarbeidere. Du vil tilhøre gruppe akustikk, men vi har et mål om at våre medarbeidere skal jobbe tverrfaglig og på tvers av grupper og seksjoner.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som akustiker vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag i Trøndelag er blant annet Ocean Space Centre, Teknostallen, Granåsen Idrettspark, Johan Bojer vgs, Elgesetergate 10, Elgesetergate 16 m.fl. Dette i tillegg til alle våre store og mindre nærings- og boligprosjekter, rammeavtaler med mer.

Hos oss vil du få en viktig rolle innen akustikk og oppdragsledelse i et multifaglig miljø, der vi sammen med våre kunder utvikler gode, bærekraftige løsninger. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. Vi har et godt samarbeid med øvrige kontorer i Multiconsult og du vil bli en del av det akustikkfaglige rådgivningsmiljøet i selskapet.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til bygningsakustikk og støyrådgivnings oppdrag innen bygg, samferdsel og industri. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Prosjektering av bygningsakustikk, og tiltak mot støy og vibrasjoner
 • Støyberegninger
 • Målinger av lyd og vibrasjoner
 • Oppdragsoppfølging og kundekontakt
 • Bistå med bygningsakustikk, støy og vibrasjons kompetanse inn mot andre fagområder i firmaet

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Vi er på jakt etter deg som er faglig ambisiøs, engasjert og selvstendig i ditt arbeid. Du er strukturert og løsningsorientert, og tar gjerne initiativ. I tillegg tror vi at du er ansvarsbevisst med stort fokus på gode leveranser, og med stor gjennomføringsevne. For å lykkes i rollen er det også viktig at du har gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper, og et ønske om å lykkes i multifaglig samarbeid i team og oppdrag. I Multiconsult er vi opptatt av bærekraft, og det håper vi at du også er.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Utdanning bachelor eller master
 • Ønskelig med erfaring fra lyd og vibrasjons rådgivning og prosjektering, men nyutdannede vil også bli vurdert
 • Gjerne, men ikke et krav, praktisk erfaring fra for eksempel entreprenør eller leverandør
 • God kjennskap til både nasjonale og internasjonale lover, forskrifter og standarder

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
 • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser samt aksjespareprogram
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Moderne lokaler i med sentral beliggenhet i Ålesund
 • Fem ukers ferie, samt fri mellom jul og nyttår og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • En ekspansiv bedrift som kjennetegnes av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
 • Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale aktiviteter

Høres dette spennende ut? Send oss din søknad i dag! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Johnny Holst

Seksjonsleder

+47 93045037

Søk stilling

Vis flere stillinger: