Rådgiver Byggeteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist19.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og videreutvikle din kompetanse innen prosjektering av bygg- og samferdselskonstruksjoner i en stilling hvor du blir engasjert i store og små bygg- og samferdselsprosjekter i regionen. For denne rollen trenger du utdannelse innen byggeteknikk og erfaring fra prosjektgjennomføring og konstruksjonsteknisk prosjektering. Er du vår nye rådgiver innen Byggeteknikk?

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Divisjon Hedmark & Oppland

Som vår nye rådgiver innen byggeteknikk blir du en del av et hyggelig tverrfaglig miljø hvor du som bygningsingeniør vil bli gitt mulighet til å utvikle deg videre og å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. Vi satser på sterkt samhold og fokus på utvikling av medarbeidere både faglig og personlig. Vi ser etter en person med erfaring og kompetanse innen prosjektgjennomføring og konstruksjonsteknisk prosjektering. Kontortilhørighet vil være Lillehammer, men det er mulighet for å ha kontorsted på Hamar. Vi vil tilpasse en løsning som fungerer best for deg, og samtidig ivaretar det byggetekniske markedet i Innlandet.

For å utvikle vårt miljø innen byggeteknikk, søker vi nå etter en motivert medarbeider til seksjon Bygg- og anleggsteknikk ved vårt kontor på Lillehammer. Vårt romslige kontor rett nord for stasjonen på Lillehammer består i dag av 4 seksjoner; Bygg- og anleggsteknikk, Tekniske systemer, Areal/Samferdsel og Landskapsarkitektur, med tilsammen rundt 40 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Seksjon Bygg har i dag 8 medarbeidere som arbeider med konstruksjonsteknikk, brannteknikk og prosjektadministrasjon.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Oppdragsledelse
 • Prosjektering innenfor faget konstruksjonsteknikk i tre, betong og stål
 • Funksjon – og NS 3420-beskrivelser
 • Rådgivning og uavhengig kontroll
 • 3D-modellering og tegninger
 • 3D-analyser og beregninger

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og din faglige utvikling er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt være:

 • Høyere utdannelse innen bygg/konstruksjon (sivilingeniør/master)
 • 3-5 års erfaring med bruk av programvare for 3D-modellering (Revit), FEM-analyser (Robot/FEM-Design) og Focus konstruksjon, samt andre aktuelle prosjekteringsverktøy.
 • Oppdatert på nye standarder og byggeforskrifter

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner er:

 • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide i team og gjennom andre
 • Evne til å tenke strategisk
 • Faglig tyngde og integritet innen bygg-faget
 • Markedserfaring og relasjonsbygger
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og til å kommunisere med oppdragsgivere, arkitekter og andre rådgivere

I denne rollen vil det være en fordel om du også: er selvstendig og initiativrik og trives med faglige utfordringer. Du innehar god teknisk innsikt og evne til å se helhet og samspill mellom alle fag og aktører i et prosjekt. Vi ser etter deg som har god byggerfaring, kunderelasjoner, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du må også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av oppdrag med minst 5 års erfaring innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse av bygg-prosjekter. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon. Du må trives med samarbeid i en dynamisk hverdag.

Velkommen til Rambøll

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist:19.05.2019 Vi vil vurdere søkere fortløpende i søknadsperioden.

Har du spørsmål? Kontakt Per Finborud, Seksjonsleder Bygg- og anleggsteknikk, tlf: +47 934 83 862, mail: per.finborud @ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: