Rådgiver bygg og konstruksjoner

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfrist04.11.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Swecos nye, moderne lokaler i Tromsø er vi 48 sterke fagfolk som utfører prosjekter i fylket og samarbeider godt med ressurspersoner ved andre Sweco-kontor. I byggruppen møter du åtte kolleger som jobber tett sammen og skaper god stemning. Det seneste året har vi gjennomført prosjekteringsoppdrag som har bidratt til å prege bybildet i Tromsø, blant annet Vervet, Solseilet og SKIR. Hvis du er en kreativ lagspiller med godt humør, som tar initiativ og er opptatt at å levere kvalitetsløsninger, har du nå mulighet til å ta del i varierte og spennende arbeidsoppgaver i et ungt, engasjerende og inkluderende miljø.

Hos oss vil du utvikle deg. Faglig dyktig er du allerede, men like viktig er det at du er interessert i å lære mer, bidra til å styrke det gode arbeidsmiljøet og ta ansvar for at dine leveranser holder avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad. Arbeidsoppgavene dine vil være varierte innenfor prosjektering av konstruksjoner. I Sweco samarbeider vi tett med kundene, og grundig oppfølging og markedsføring av våre tjenester vil være en del av arbeidshverdagen din. Kontoret i Tromsø er i vekst, og du vil få være med på spennende prosjekter med gode muligheter til å utvikle deg faglig og personlig.

Dette kan du

 • Du har en bachelor eller master innenfor relevant fagområde.
 • Du har minimum tre års relevant erfaring fra rådgivning/prosjektering.
 • Du har kompetanse innen betong-, tre-, og stålkonstruksjoner.
 • Du har god kjennskap til gjeldende eurokoder og regelverk.
 • Du har erfaring med aktuelle beregnings- og tegningsverktøy for bygg.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Rådgivning, prosjektering og prosjektledelse innen konstruksjonsteknikk i små og store prosjekter, både en- og flerfaglig prosjektering.
 • Du lager 3D-modeller i Tekla/Revit og utarbeider arbeidstegninger.
 • Du utarbeider anbudsgrunnlag og tilbud.
 • Du utfører og kvalitetssikrer beregninger.
 • Du bidrar til å utvikle det faglige nivået i gruppen og gir støtte og opplæring til dine kolleger.
 • Du har kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av eget og andres område.
 • Du gjennomfører prosjektene i tråd med de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Maren Solberg Jakobsen

Gruppeleder

+47 416 14 543

maren.solberg.jakobsen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: