Rådgiver Akustikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist03.02.2019

Ved Rambølls kontor for arkitektur og flerfaglig rådgiving i Trondheim er vi 280 medarbeidere. Vi er etablert i nye og inspirerende kontorlokaler på Nyhavna i Trondheim. Vi ønsker oss en rådgiver innen akustikk til vår avdeling for Spesialfag Bygg. Avdelingen har 24 medarbeidere (derav 7 akustikere) og et godt etablert fagmiljø. For tiden er vi engasjert i flere større og utfordrende byggeprosjekt. Vi samarbeider med våre fagmiljøer i Oslo i tillegg til Sverige, Danmark, England, Finland, USA og Dubai.

Om stillingen

Som ansatt hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer, og få utviklet deg som rådgiver gjennom mange spennende prosjekter.

Viktige oppgaver vil være:

 • Rådgiving og prosjektering
 • Akustiske beregninger og modellering
 • Lyd, støy og vibrasjonsmålinger
 • Oppdragsledelse med styring av økonomi og fremdrift

Som ansatt hos oss får du kollegaer med lang erfaring som sikrer deg bred faglig støtte. Vi arbeider for at våre fagfelt blir naturlig involvert i prosjektet fra starten av, og på den måten er med på å utvikle det flerfaglige samarbeide, og skape mer gjennomtenkte og helhetlige løsninger for det enkelte byggverk. Vi har et sosialt og trivelig arbeidsmiljø og håper du vil bli en av oss.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

 • Ha en flerfaglig tankegang og god samarbeidsevne
 • Ansvarsfull og pålitelig
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Å kunne bidra positivt i prosjekter, være løsningsorientert
 • Å tenke strategisk og kunne forenkle problemstillinger
 • Et ønske om å utvikle deg selv og seksjonen innen faget
 • Utdannelse fra høyskole eller teknisk universitet

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad med CV på stillingen ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Som nyutdannet er du også velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen til avdelingsleder Dag Denstad, tlf 93243121 email dag.denstad@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: