Rådgivende ingeniør Samferdselselektro

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist12.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din interesse for elektro og samferdsel i en stilling hvor du får være med å forme fremtidens infrastruktur og sette ditt preg på veier og tunneler. For denne rollen trenger du elektrobakgrunn fra høyskole eller universitet, interesse for samferdsel og evnen til å jobbe selvstendig og i team. Er du vår nye Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår elektroavdeling

Som vår nye Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro blir du en del av seksjon for samferdselselektro der vi i dag jobber med alt fra store veiprosjekt til små gateprosjekt. Her får du utfordret deg både faglig og som oppdragsleder. En allsidig seksjon på 8 ansatte i en avdeling på totalt 40 medarbeidere innen elektro og VVS, samt et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk .

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Delta i enfaglige og tverrfaglige prosjekt over hele landet
 • Prosjektering av generell elektro,FebDok, lysberegninger, tegning i Revit og Novapoint
 • Bidra med kompetanse inn i fagmiljøets fagfora og prosjekt
 • Bidra og styrke kompetanseoverføring innad i avdelingen
 • Bidra til utvikling av avdelingens og Rambølls veimiljø

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning
 • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen
 • Du har generell kunnskap om veiprosjektering
 • Du har kjennskap til Statens vegvesens håndbøker for prosjektering
 • Du har erfaring fra prosjektering og/eller bygging av vei og tunneler
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har en god forståelse for andre fag innen veiprosjektering. Er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.05.2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Thomas Goldmann Larsen, Seksjonsleder Samferdselselektro, Tlf 934 40 884.

Søk stilling

Vis flere stillinger: