Rådgivende Ingeniør IKT

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist17.06.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse innenfor IKT i en stilling hvor du vil få mulighet til å jobbe med spennende prosjekter. For denne rollen trenger du å være Sivilingeniør/ingeniør med relevant kompetanse innenfor IKT. Er du vår nye Rådgivende Ingeniør IKT? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Elektro & IKTavdeling

Som vår nye Rådgivende Ingeniør IKT blir du en del av en gruppe kompetente spesialrådgivere som primært bistår større byggeprosjekter i tverrfaglige byggprosjekteringsteam. Vi trenger flere dyktige ingeniører for å realisere de spennende prosjektene vi har framover. Vi søker deg som har evne til å balansere strukturert og uavhengig arbeid med prosjektsamarbeid innenfor gitte tidsfrister. Vi ønsker at du er proaktiv og nysgjerrig, og har gode evner til å kommunisere med ulike fagdisipliner.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektere informasjonssystemer/AV-systemer over IP og velferdsteknologiske løsninger inkl. radiofrekvensidentifikasjon/ sensorer og innendørs posisjonering, tekniske nettverksløsninger inkludert design og budsjettering av f.eks. kablet- og trådløst nettverk, radio-planlegging, kommunikasjonssystemer (f.eks. ved bruk av mobiltelefoni).
  • Gjennomføre brukerprosesser med brukeren av bygget, samhandle og delta på prosjekteringsmøter med øvrige rådgivende ingeniører, byggherre og arkitekt
  • Utarbeide anbudsgrunnlag med tilhørende beskrivelser og tegninger, samt oppfølging i byggefasen ved utarbeidelse av arbeidstegninger/arbeidsunderlag
  • Utføre tilbudsevalueringer fra leverandører i henhold til publisert anbudsgrunnlag

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Sivil- eller Bachelor ingeniør, med minst tre års relevant arbeidserfaring.
  • Faglig kompetanse og interesse for en eller flere av fagfeltene beskrevet over.
  • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også er proaktiv og nysgjerrig, og kunnskapssulten på bredden i Tingenes Internett (IoT) og smartere bygg.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 17. juni 2019, søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål?
Kontakt Avdelingsleder Irene Strøm, tlf: +47 95792518, e-post: irene.strom@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: