Rådgivende ingeniør - Elektroteknikk, Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist31.01.2019

Vil du jobbe i et ambisiøst rådgivermiljø som arbeider på noen av Norges mest komplekse og utfordrende prestisjeprosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer, som er en av årsakene til at vi vinner prosjekter som Stavanger Universitetssjukehus, Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen, og mange andre spennende prosjekter i både innland og utland. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her!

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE MILJØER INNEN PROSJEKTERING AV ELEKTRO-TEKNISKE LØSNINGER

Våre ingeniører er blant de ledende i landet på elektro-tekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. På kontoret i Stavanger sitter vi i splitter nye lokaler. Avstanden er kort mellom idé og gjennomføring, med alle fagdisipliner på samme kontor og seksjonsleder Anne sittende i åpent landskap. Med et arbeidsmiljø som legger til rette for personlig utvikling og innovativ tenking har COWI dyrket frem verdensmestere som nylig var i Las Vegas for å ta imot pris for verdens beste digitale byggeprosjekt. Denne samme driven har også skaffet oss andre store prosjekter i både innland og utland.

Hos oss blir du del av et godt og veletablert miljø innen elektrofaget. Du vil arbeide som kundens rådgiver og dine primære arbeidsoppgaver vil være prosjektering og planlegging av elektroanlegg i bygninger. Til å utføre anleggsberegninger og utarbeidelse av 3D-modeller benytter vi det beste og nyeste innen digitale verktøy. Videre består oppgavene av vurderinger, analyser, befaringer, kundemøter og utarbeidelse av rapporter og beskrivelser.

DU ER NYSGJERRIG, ENGASJERT OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER

COWI er på jakt etter deg som ikke synes ordet digitalisering virker skremmende, og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du er en lagspiller som liker å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Vi forutsetter at du har relevant erfaring fra bransjen eller lignende bransjer.

Din kompetanse:

 • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innenfor elkraft.
 • Fagbrev i elektro er en fordel
 • Erfaring med bruk av digitale verktøy og plattformer i arbeidet
 • Interesse for og/eller erfaring med BIM
 • Fordel med interesse innenfor IT, digitalisering og programmering

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har blant annet fått i oppdrag å planlegge Regjeringskvartalet, Fornebubanen, nytt sykehus i Stavanger og nytt sykehus i Drammen. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Vi leder utviklingen i bransjen gjennom nye og innovative løsninger på fagfelter, prosesser og bruk av digitale verktøy.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Moderne kontorlokaler og fasiliteter.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Vi arrangerer sosiale aktiviteter og arrangementer, og det er mulig å låne en flott bedriftshytte.
 • COWI tilbyr utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 31.01.19

Arbeidssted: Stavanger

Kontaktperson: Anne Frafjord (Seksjonsleder), Epost: aefd@cowi.no, Tlf: 952 88 600

Søk stilling

Vis flere stillinger: