Rådgivende Ingeniør Elektro

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist12.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt erfaring som ingeniør eller sivilingeniør i en stilling hvor du jobber i større og mindre prosjekter i tverrfaglig team. .For denne rollen trenger du utdannelse i elektro og nysgjerrighet for faget.Er du vår nye Rådgivende Ingeniør Elektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Elektro & IKTavdeling

Som vår nye Rådgivende Ingeniør Elektro blir du en del av en avdeling hvor det er stor variasjon på oppdragene og spennende utviklingsmuligheter både faglig og som oppdragsleder. Du vil møte et fagmiljø hvor det er muligheter for å være en pådriver for den faglige utviklingen i avdelingen, samt å være oppdragsleder for prosjekter som eies av avdelingen. Vi har stor takhøyde og ønsker nye ideer og framoverlente løsninger velkommen

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Være fagansvarlig Elektro i prosjekter
  • Prosjektering av komplette elektriske anlegg i bygg
  • Utarbeidelse av beskrivelser og anbudsgrunnlag
  • Gjennomføre prosjektsikring og sidemannskontroll for oppdrag som gjøres i avdelingen

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Bachelor eller Sivilingeniør/Master Elektro
  • Mer enn tre års relevant erfaring
  • Interesse for faget og ønske om å lære mer

I denne rollen vil det være en fordel om du også: gjerne tar en utfordring og ønsker å løse ting på en god måte, har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Velkommen til vår divisjon for bygg arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Irene Strøm, tlf 95 79 25 18, epost irene.strom@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: