Rådgivende ingeniør byggeteknikk / materialteknologi

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende fem forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Samferdsel, Fornybar Energi og Vann & Miljø.

FirmaMulticonsult
FylkeNordland
StedNarvik
Søknadsfrist20.02.2022

Multiconsult Narvik søker medarbeidere innen inspeksjon og tilstandsvurdering av konstruksjoner.

Er du over gjennomsnittet interessert i konstruksjoners virkemåte og materialers egenskaper? Ønsker du en variert arbeidshverdag der du får kombinere feltarbeid med planlegging, rapportering og prosjektering? Kunne du tenke deg å bli en del av et større fagmiljø hvor du får muligheter til å utvikle deg innen fag eller ledelse? Da er dette absolutt noe for deg!

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

På vårt kontor i Narvik blir du en del av et sterkt og erfarent fagmiljø som består av 20 dyktige og engasjerte medarbeidere. Elleve av oss jobber til daglig med byggeteknikk, herunder konstruksjoner og forvaltning drift og vedlikehold (FDV). Vi har i dag en variert kundebase med oppdrag innen alt fra store offentlige samferdselskonstruksjoner, industri og infrastruktur, til større og mindre bygninger.

I rollen som rådgivende ingeniør byggeteknikk/materialteknologi vil arbeidshverdagen i stor grad bestå av å gjøre inspeksjoner og tilstandsvurderinger av bruer, kaier og bygninger. Dette innebærer blant annet planlegging, utførelse av inspeksjon/tilstandsvurdering, samt rapportering inkludert utarbeidelse av tegninger/skadekart, og prosjektering av rehabilitering.

Store deler av arbeidet består av feltarbeid, noe vi synes er en flott mulighet til å få rørt litt på seg. Med feltarbeid følger også en del reising, og du vil få muligheten til å se og oppleve mennesker og natur, både i og utenfor fylket.

Utover dette vil du selvsagt også få bryne deg på andre oppgaver innen byggeteknikk, som for eksempel dimensjonering/analyser, 3D-modellering, utarbeidelse av tegninger, NS3420- og total entreprisebeskrivelse.

Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. Dersom du ønsker en fremtredende rolle i oppdragene, vil det blant annet være gode muligheter for disiplinledelse og oppdragsledelse.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en selvstendig, fleksibel og omgjengelig person som er praktisk anlagt og har statisk forståelse for bruer, kaier og bygninger? Har du god tverrfaglig forståelse og kan håndtere grensesnittet mot andre fagområder og prosjektaktører? Er du i tillegg ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser, da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning fra høyskole/universitet
 • Relevant bransjeerfaring er ønskelig, men også nyutdannede oppfordres til å søke
 • God praktisk, teknisk og teoretisk kompetanse
 • Erfaring eller interesse for feltarbeid
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling
 • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
 • Mulighet for deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk
 • Godt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger samt aksjeprogram
 • Fem uker ferie - og fri mellom jul og nyttår samt i påsken
 • Trivelige lokaler ved havna i Narvik
 • Bedriftshytter og andre sosiale aktiviteter
 • Nærhet til flott natur og turmuligheter

LITT MER OM OSS

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 2 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 175 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert til vårt kontor i Tromsø.

Høres dette spennende ut? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder for Kystkonstruksjoner og havneanlegg Martin Hovden Thuve, tlf. 977 57 242 eller Gruppeleder Byggeteknikk Narvik Kurt Nystad, tlf. 977 93 093.

Søk stilling

Vis flere stillinger: