Prosjektutvikler Energi og Miljø

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,3 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

FirmaGrande Entreprenør
FylkeTrøndelag
StedVerdal
Søknadsfrist21.01.2024

Har du et stort engasjement og er en pådriver innen energi og miljø? Vil du bidra til videreutvikling av byggebransjen og har lyst til å jobbe med de største prosjektene på Innherred? Da ønsker vi å ha deg med på laget!

Grande Entreprenør AS er deleid av Veidekke, og sammen er vi en aktiv pådriver for det grønne skiftet. Vi har satt klare mål for bærekraft og har strategier for å nå dem.

Vi ser etter en engasjert prosjektutvikler som kan søke, utvikle og formidle kunnskap om energi og miljø i vår virksomhet, og som også kan utføre oppgavene.

Arbeidsoppgaver

Du vil delta i både tilbudsarbeid og prosjektgjennomføring, og ha rollen som både rådgiver og utførende.
I takt med stadig strengere krav til energi og miljø i bygg, opplever vi et økende behov og etterspørsel etter kompetanse på dette området. Dette gir deg en unik mulighet til å påvirke våre kunder og deres bygningsmasse i en mer bærekraftig retning, og du vil få muligheten til å være med å utvikle morgendagens bygg til å bli både smartere, sunnere og mer bærekraftige. Du vil også få muligheten til å gjennomføre og følge opp dine råd i praksis og se hvordan tiltakene du anbefaler faktisk påvirker byggene. Du tar ansvar for energi- og miljømerking, følger opp CO2-regnskap, og bidrar med systematisk ferdigstillelse/ITB.

Siden rollen er nyopprettet vil du få være med på å utforme og utvikle den, og du vil du ha stor grad av fleksibilitet og kan påvirke arbeidsdagen og oppgavene dine selv. Du vil bli en del av et meget sterkt fagnettverk i Veidekke og du vil ha viktige støttefunksjoner rundt deg som bidrar til at du lykkes. Siden våre prosjekter er i nærområdet har du her muligheten til å kombinere en jobb som fagansvarlig med verdifull fritid og tid med familien.

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er strukturert nok til å styre din egen hverdag, og som har evnen til å se og prioritere arbeidsoppgaver. Du kommer opp med initiativ og idéer, men har også evnen til å iverksette og gjøre selve jobben. Du er nysgjerrig og interessert i faget og kommuniserer på en tydelig og trygg måte. Du samarbeider godt med interne og eksterne kunder, og går foran med pågangsmot og en positiv innstilling selv i vanskelige situasjoner.

Kvalifikasjoner

  • Ingeniør, Teknisk fagskole eller annen relevant utdanning
  • Erfaring fra bygg- eller tekniske fag/ITB.
  • Sertifisert energirådgiver eller vilje til å bli det
  • Gjerne ha erfaring med og kunnskap om BREEAM.
  • Gode ferdigheter i norsk språk, både skriftlig og muntlig.
  • God tverrfaglig forståelse.
  • God økonomisk forståelse og gode holdninger til HMS
  • Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, bonusordning, og meget gode pensjons- og forsikringsordninger. Sammen med alle andre kolleger vil du få muligheten til å være med å eie egen bedrift gjennom aksjekjøpsordning, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur. Du vil få mulighet til både faglig og personlig utvikling gjennom kursprogram og faglige nettverk, samt karrieremuligheter i hele Veidekke-konsernet. Er du nyutdannet har vi en etablert og velfungerende traineeordning. Vi har hovedkontor i Verdal, men du kan også forvente å tilbringe noe tid på våre prosjekt.

Vi ser frem til å motta din søknad!

For mer informasjon kontakt:

HR-leder Nina Stensland Melbye tlf 95177863

Prosjektsjef Trine Hynne tlf 902 32 602

Søk stilling

Vis flere stillinger: