Prosjektsjef

Schage Eiendom AS er et familieeid eiendomsselskap med lange tradisjoner. Selskapet eier sentralt beliggende kontoreiendommer i Oslo og fokuserer på store eiendomsutviklingsprosjekter innen næring og bolig. Schage Eiendom AS har et datterselskap i Vilnius, og er i tillegg medeier i Aurland Ressursutvikling AS og Scala Eiendom AS. Schage Eiendom jobber med større utviklingsprosjekter som Stortorvet 7 i Oslo med totalrenovering av 32 000 kvm og Rortunet senter med rivning og nybygg av kjøpesenter og boliger på til sammen ca. 56 000 kvm. Parallelt foregår en kontinuerlig utbygging av Nordre Jarlsberg Brygge med ca. 60 boliger i gjennomsnitt pr. år. Schage Eiendom er i dag involvert i prosjekter til en verdi av 10 milliarder og er et solid selskap med en verdijustert egenkapital på ca. 5,6 milliarder. Vi er 15 ansatte innenfor kategoriene økonomi, marked og prosjektutvikling/bygging og holder til i flotte egne lokaler i Skøyen Atrium.

FirmaSchage Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi skal forsterke vår organisasjon og oppretter en ny stilling som

PROSJEKTSJEF

OMBYGGING OG NYBYGG - PROSJEKTOPPFØLGING

Vår nye prosjektsjef vil få ansvar for egne prosjekt fra forprosjekt til ferdigstillelse. Vi fokuserer på definerte krav til funksjonalitet fra leietagere/kunder og på egne krav til kvalitet, økonomi, fremdrift og HMS. For å lykkes med prosjektene stilles det store krav til samarbeid og koordinering med mange eksterne og interne relasjoner. Prosjektsjefen må ha god økonomiforståelse og bred faglig kunnskap for å sikre vellykket prosjektgjennomføring.

Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen byggfag, og har solid erfaring fra prosjektledelse hos entreprenør og/eller byggherre. Du er kreativ og har gjennomføringsevne. Det er viktig at du kan etablere gode og langsiktige relasjoner, samtidig som du er utadvendt, uredd og fleksibel.

I Schage Eiendom er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, og vi forventer at alle bidrar til dette i en ellers hektisk arbeidsdag. Du liker å arbeide i team, og du ser på samarbeid, både internt og eksternt, som viktig for at vi sammen skal kunne skape gode resultater.

Vi kan tilby en sentral rolle i spennende prosjekter, korte beslutningsveier og en seriøs og langsiktig arbeidsgiver.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Johnny Aastad i Compass Human Resources AS på telefon 909 80 198.

Søknad med CV lastes opp snarest her

Vis flere stillinger: