Prosjektsjef/-leder Fredrikstad

Selvaag Bolig ASA ( www.selvaagbolig.no) er et boligutviklingsselskap som styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til salg av nøkkelferdige boliger. Selskapet har til enhver tid flere tusen boliger under utvikling, og fokuserer på store utviklingsprosjekter i vekstområdene i og rundt Stor-Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Selvaag Bolig viderefører Selvaags 70 år lange historie og erfaring, og har et bredt utvalg boligtyper. Selskapet har 100 ansatte og hovedkontor i Oslo.

Firma Selvaag Bolig
FylkeØstfold, Akershus
StedFredrikstad / Vinterbro
Søknadsfristsnarest

Selvaag Bolig skal de neste årene bygge 2.000 sentrumsnære boliger rundt den gamle skipsdokken på FMV-området i Fredrikstad. Fredrikstad er en av landets raskest voksende byer og «Dokka» er det største boligutviklingsprosjektet i byen. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Jotne Eiendom AS. For å lede dette arbeidet søker vi en prosjektsjef/-leder som vil være ansvarlig for hele verdiskapningsprosessen fra regulering til ferdige boliger.

Sentrale oppgaver vil være:

  • Etablere prosjektorganisasjon med interne og eksterne ressurser
  • Kontrahering av rådgivere og entreprenører
  • Utvikling av 2000 boliger i samarbeid med arkitekt og salg-/markedsavdelingen
  • Gjennomføring og overlevering av boligprosjekter
  • Resultatansvar for økonomi, kvalitet, framdrift og SHA i alle prosjektets faser
  • Kommunikasjon og oppfølging mot offentlige myndigheter

Arbeidssted vil være Selvaag Boligs Regionkontor på Vinterbro, men etter hvert vil det bli etablert et prosjektkontor i Fredrikstad med mulighet for delt arbeidssted.

Vi søker deg som har erfaring som prosjektleder/-sjef for utvikling eller bygging av større eiendomsprosjekter hos en anerkjent byggherre eller entreprenør, og som er vant til å ha økonomiansvar for store prosjekter.

Som person er du kommersielt orientert, strukturert og analytisk, samarbeidsorientert og har gode gjennomføringsevner. Du har fortrinnsvis byggteknisk utdannelse på høgskole- eller universitetsnivå, men relevant erfaring kan kompensere for noe manglende utdannelse.

Vi kan tilby deg en selvstendig rolle med ansvar for et av landets største boligprosjekter hos enn av Norges ledende og mest innovative boligutviklere. Selvaag Bolig har et ambisiøst team med mange dyktige medarbeidere, korte beslutningsveier og et meget godt arbeidsmiljø med velfungerende samarbeid på tvers av fagmiljøer.

Du kan søke på stillingen her: backerskeie.easycruit.com

For ytterligere informasjon om stillingen, se www.backerskeie.no eller våre rådgivere Are K. Skeie (tel 950 66183) eller Håkon Dalland (tel: 974 28 747) i BackerSkeie AS. Søknad sendes via www.backerskeie.no så raskt som mulig.

Vis flere stillinger: