Prosjektselger

1-2-Tre holder til på Svinevoll ca 20 km nord for Tønsberg. Sentral beliggenhet i Vestfold gjør at vi når våre kunder i det sentrale østlandsområdet på en rasjonell og effektiv måte. Vi er ca 60 faste ansatte og har en årlig omsetning på ca 100 mill kr. Bedriften har lærlingordning slik at rekrutteringen til bransjen opprettholdes. Vi har ca 6000 kvm oppvarmede lokaler for produksjon i tillegg til et moderne administrasjonsbygg.1-2-Tre har vært i markedet siden 1970 og har opparbeidet en høy kompetanse i faget. Våre konstruktører har mange års erfaring innenfor bygg- og detaljløsninger, og er viktige støttespillere både for egen produksjon og våre kunder. Vi leverer vegg-, gulv og takelementer, samt takstoler og prekutt løsninger til både eneboliger, flermannsboliger, hytter og større prosjekter.

Firma Top Temp for 1-2-Tre Elementproduksjon
FylkeVestfold
StedVåle
Søknadsfristsnarest

I et land med utfordrende klima og god velferd er det naturlig at vi liker å omgi oss med arkitektonisk og klimatilpassede omgivelser, samt tak over hodet - det bidrar vi til, bokstavelig talt!

Vi er stolte av våre bunnsolide produkter, vår service og gode relasjoner til våre kunder. Nettopp det er ikke gjort på 1-2-3, men gjennom mange år med kvalitet i alle ledd, har vi bygget en god merkevare og solid organisasjon. Vi har vært i markedet i snart 50 år, men vi er verken utbrent eller lener oss tilbake. Vi er sultne og ønsker innovasjon og utvikling velkommen, vi har gjort store investeringer for å effektivisere og tilpasse oss markedet. Og når vi først er inne på markedet - våre kunder består av profesjonelle aktører hovedsakelig innen bolig- og hytteprosjekter i ulike størrelser.

Vi er nå på leting etter en ny prosjektselger, og som ønsker å bidra, og tilføre 1-2-Tre merverdi. Vi trenger en som ikke ser skogen for bare trær, men som ser helheten. En som er nysgjerrig og engasjert, som trives med prosesser og etablering av nye kunder. Kan du vise til erfaring fra bygg samt kompetanse innen salg, så er du i ferd med å treffe spikeren på hodet. I tillegg er du av natur kreativ, nysgjerrig og løsningsorientert, da begynner vi virkelig å snakke hel ved.

Arbeidshverdagen er fylt med ulike varierte oppgaver. Et viktig element er å knytte kontakt med nye kunder, i tillegg til og opprettholde noen av våre eksisterende. Vi er opptatt av å være tett på kunden, så våre kunder ligger ca. 1-2 (ikke tre) timers kjøreavstand. Det vil derfor være mye aktivitet ute hos kunder, men kun dagsreiser. Du vil være en viktig brikke i salgstemaet

En allsidig arbeidshverdag vil inneholde:

  • Prospektering og knytte kontakter
  • Oppfølging av kunder og tilbud
  • Utarbeide tilbud, kalkulering og byggprosjektering
  • Kundemøter og relasjonsbygging
  • Delta i salgsteam

Vi kan tilby deg en solid arbeidsplass, et solid reisverk av en organisasjon, som er bygget opp gjennom snart 50 år. Vi har en meningsfylt arbeidsdag med gode og dedikerte kollegaer, som brenner (ikke bokstavelig) for bransjen og faget.

Er dette en rolle som trigger og du ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Lars Thore Hestnes på mobil 904 78 149. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: