Prosjektleder

Maskinentreprenør Stian A. Olsen AS er en allsidig og fleksibel aktør med 16 ansatte. Vi er MEF medlemsbedrift og jobber hovedsakelig på Romerike, men tar oppdrag i området Oslo-Hamar, Hadeland- Glomdalen.

Vi tilbyr alle tjenester innenfor graving, masseforflytning, VA, vei, riving og miljøsanering. For å kunne levere komplette entrepriser, har vi også gode samarbeidspartnere på utomhusanlegg og betong. Våre kunder er alt fra lokale bedrifter til riksentreprenører og større aktører. I 2022 ble vi Miljøfyrtårn sertifisert og vi jobber nå mot ISO 9001 og ISO 14001 sertifisering.

FirmaMaskinentreprenør Stian A. Olsen
FylkeAkershus
StedMaura
Søknadsfristsnarest

Maskinentreprenør Stian A. Olsen AS søker prosjektleder med interesse og engasjement for anleggsbransjen.

Som prosjektleder hos oss vil du ha muligheten til å følge prosjekter fra kalkulasjon og frem til ferdigstillelse. Hverdagen din vil bestå av å planlegge den daglige driften av prosjekter, samhandling med byggherre, TE og UE, oppfølging av fremdrift, HMS, KS og ledelse av personal.

Vi ønsker at du er selvstendig og faglig sterk, har evnen til å engasjere og støtte ansatte, og har et ønske om å levere kvalitet i alle ledd.

Det faller deg naturlig å ta ansvar og tenke fremover, du liker å ha mange baller i lufta, og trives godt når det er hektisk.

Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra anleggsbransjen, og som kan være en faglig ressurs ute på prosjekter. Du må også utføre noe administrativt arbeide i forbindelse med prosjektstyring, så det er et pluss om du innehar gode datakunnskaper.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring fra bygg- og anleggsbransjen
  • Fagskole eller annen relevant høyere utdanning er et ønske, men ikke et krav
  • Førerkort kl. B

Vi tilbyr:

  • Varierte prosjekter
  • Et godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Faglig utfordring

Kontaktperson:

Stian A. Olsen

Daglig leder

Mobil 92 86 43 16

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: