Prosjektleder

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 36 produksjonsselskaper fordelt på 45 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3 525 ansatte og en omsetning på 11 milliarder NOK.

Moelven ByggModul AS er landets største produsent av moduler til bygg/anlegg, skolebygg, hoteller, offentlige bygg og leiligheter. Ved vårt anlegg i Moelv har konsernet siste to år investert tungt for å industrialisere våre produksjonslinjer, slik at vi kan ha konkurransekraft for å møte fremtiden. Selskapet har en omsetning på rundt 450 mill. NOK og 230 ansatte.

Mer informasjon om Moelven

Firma Moelven ByggModul
FylkeHedmark
StedMoelv
Søknadsfrist31.05.2019

Vil du lede prosjekter innenfor en bærekraftig og fremtidsrettet del av byggebransjen? Kom til Moelven ByggModul som prosjektleder!

Vil du være med og bidra til en bærekraftig fremtid ved å utvikle klimasmarte produkter til Norges veibyggere, byggeplasser, elever og lærere? Ser du etter en spennende jobb på Innlandet? Da kan dette være noe for deg.

Vi leter etter en prosjektleder som kan bidra til utvikling i en krevende, men spennende bransje. Vi tror du liker å lede byggeprosjekter og at du brenner for fornøyde kunder, sunn prosjektøkonomi og fornøyde medarbeidere. Som prosjektleder er du ansvarlig for planlegging og gjennomføring av våre byggeprosjekter. Du vil rapportere til prosjektsjef.

Den ideelle kandidaten er fremtidsrettet og har fokus på kvalitets- og forbedringsprosesser. Videre er du strukturert og initiativrik. Du er en lagspiller som løfter omgivelsene rundt deg med godt humør og faglige innspill.

Arbeidsoppgaver

  • HMS-oppfølging
  • Operativt ansvar for økonomi, fremdrift og kvalitet i prosjekter
  • Prosjektutvikling i samarbeid med markedsavdelingen
  • Korrespondanse med og oppfølging av kunder
  • Innhente tilbud og inngå avtaler med underentreprenører

Kvalifikasjoner

  • God forretningsforståelse og solid kompetanse innen prosjektledelse
  • Erfaring fra byggebransjen og/eller entreprenørvirksomhet
  • God kjennskap til byggeforskrifter

Kontaktinfo:

Per Marius Skarstad, Prosjektsjef (+47) 971 24 862

Søk stilling

Vis flere stillinger: