Prosjektleder

Haugerud & Vikeby AS har siden starten i 1996 vært en av de største murerbedriftene i Indre Østfold og har de 10 siste årene utviklet seg til et entreprenørselskap med totalansvar. Som en av tradisjonsbærerne av det stolte murerhåndverket står vi også bak en rekke restaureringsarbeider på Østlandet. Bedriften er godt kjent for sin høye faglige integritet og kvalitet i arbeidet. Selskapet har de siste årene hatt en omsetning på ca. 40 mill.

FirmaHaugerud & Vikeby
FylkeØstfold
StedMysen
Søknadsfristsnarest

Haugerud & Vikeby AS har offensive planer for fremtiden og søker i den forbindelse å styrke selskapet med en dyktig prosjektleder. Du vil samarbeide tett med daglig leder og være med på bygge opp selskapet til et moderne entreprenørselskap.

Viktige arbeidsoppgaver vil være anbudsregning, kalkulasjon, innkjøp og prosjektledelse.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har teknisk bakgrunn i form av fagbrev/mesterbrev eller ingeniør og har erfaring med bygg- og anlegg, anbudsregning og prosjektledelse.

Vi tilbyr

Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et lite og godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser. Du kan regne med at de fleste prosjektene vil være i eller med utgangspunkt i Indre Østfold.

For mer informasjon; se vår hjemmeside: www.haugerud-vikeby.no eller ta kontakt med Jørn Haugerud på telefon 958 38 009 eller e-post; jorn@haugerud-vikeby.no

Alle søknader og henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Kontoradresse; Haugerud & Vikeby as, Vandugbakken 55, 1850 Mysen.

Vis flere stillinger: