Prosjektleder - Transformatorstasjon

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 12 kontorer med til sammen 1650 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre områder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger for våre kunder og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist17.06.2024

Trives du i et internasjonalt team med engasjerte ingeniører? Ønsker du å delta i noen av de største infrastrukturprosjektene i Europa? Vil du bidra aktivt til det grønne skiftet?

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i avdelingen for kraftsystemer som vår nye prosjektleder, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Substation Project Manager vil du få muligheten til å jobbe med et stort utvalg av prosjekter for mange forskjellige kunder, samtidig som du vil være pådriver for å utvikle våre prosjektledelsesprosesser og kompetanse til et enda høyere nivå.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Prosjektleder innen transmisjons-, distribusjons- og fornybar energiprosjekter
 • Lede prosjekter i henhold til avtalt tid, økonomi og kvalitet
 • Koordinere oppgavene slik at alle tidsfrister overholdes og fordele ressurser på en hensiktsmessig måte.
 • Sikre at Rambølls kvalitetssikringsprosedyrer implementeres
 • Lede byggemøter på byggeplassen og følge opp arbeidet som utføres av entreprenørene.

Teamet ditt

Du vil være del av et høyt kvalifisert og dedikert team av kraftsystemingeniører som leverer løsninger til nettselskaper, TSO-er og utviklere av fornybar energi. Vi vokser kraftig for tiden, og du vil derfor få direkte innflytelse på utformingen av strategien vår. Vi har som mål å bli den foretrukne leverandøren av kraftsystemtekniske konsulenttjenester til TSOer, DSOer og utviklere av fornybar energi i løpet av bare to år.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Bachelor- eller Mastergrad innen elektroteknikk
 • Du har erfaring med elektrisk infrastruktur, transmisjons- og distribusjonsnett, transformatorstasjoner osv.
 • Du har betydelig erfaring med prosjektledelse - helst i en lignende rolle.
 • Du liker å bygge sterke relasjoner til kunder og formidle din tekniske kunnskap på en overbevisende måte.
 • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk (muntlig og skriftlig).

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Frist: Søknadsfristen oppgitt som 17.6.24

Kontakt: Rasmus Aabye Olsen, tlf +45 61 24 43 80.

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Søk stilling

Vis flere stillinger: