Prosjektleder Samferdsel

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist29.09.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt erfaring som prosjektleder i en stilling hvor du får jobbe med store prosjekter gjennom alle planfaser, og hvor du ivaretar rollen som både leder og styrer for tverrfaglige prosjekt . For denne rollen trenger du minimum 7 års erfarings med prosjektledelse, prosjekteringsledelse eller byggeledelse fra enten vei eller jernbane . Er du vår nye Prosjektleder Samferdsel? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Prosjektledelse Samferdselsavdeling

Som vår nye Prosjektleder Samferdsel blir du en del av et kollegie av 13 dyktige prosjektledere. Vi har en god blanding av juniorer og seniorer, en spennende prosjektportefølje og et meget godt arbeidsmiljø. Sammen med oss i prosjektene har vi også en støtte/stab som ivaretar fremdriftsplanlegging, cost, dokumentkontroll mm avhengig av størrelsen på prosjektet. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektleder for store prosjekter gjennom alle planfaser
  • Fremdriftskontroll og økonomistyring i prosjekter
  • Helhetlig ansvar for Rambølls leveranse

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Minimum 7 års erfaring fra byggherre – eller leverandørerfaring med prosjektledelse, prosjekteringsledelse eller byggeledelse fra vei eller jernbane
  • Relevant høyere utdannelse
  • Strukturert ledelse av prosjektteamet iht. interne rutiner og systemer
  • Kundefokus og evne til å forstå kundens behov og formidle dette til teamet
  • Jobbe med marked og bygge relasjoner

I denne rollen vil det være en fordel om du også: Evner å ta helhetlig ansvar for Rambølls leveranse, og leder med fokus på å bygge teamkultur. Du må trives med å ta ansvar, og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Samtidig må du ha god kontraktsforståelse og evnen til å lede. Du er engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.09.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Marianne Aase, telefon 48890978 eller mail marianne.aase@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: