Prosjektleder Samferdsel

Rambøll har et av Norges ledende prosjektledermiljø med over 120 ansatte, bredt sammensatt innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør.

Vår bransje er i sterk utvikling, og digitalisering er et viktig satsningsområde for oss fremover, noe som også vil bidra til å forandre hvordan vi leder prosjektene i årene som kommer. Rambølls typiske kunder innen samferdsel er BaneNor, Sporveien AS, Statens vegvesen, Nye veier AS og totalentreprenører hvor vi leverer både studier, reguleringsplanen, detalj- og byggeplaner.

FirmaRambøll
FylkeOslo
StedOslo, evt avd.kontor
Søknadsfrist01.06.2018

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår avdeling med ressurssterke erfarne prosjektledere.

Hos oss vil du kunne jobbe med store prosjekter gjennom alle planfaser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som leder og styrer for tverrfaglige Rambøll prosjekt.

I avdelingen vil du få 13 kollegaer fordelt i Norge. Vi har en god blanding av juniorer og seniorer, en spennende prosjektportefølje og et meget godt arbeidsmiljø. Sammen med oss i prosjektene har vi også en støtte/stab som ivaretar framdriftsplanlegging, cost, dokumentkontroll mm avhengig av størrelsen på prosjektet. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb.

Hvem vi søker

Du har relevant høyere utdanning og minimum 7 års byggherre- eller leverandør erfaring med prosjektledelse, prosjekteringsledelse eller byggeledelse fra enten vei eller jernbane. Du må trives med å ta ansvar, og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Samtidig må du ha god kontraktsforståelse og evnen til å lede. Du er engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig.

  • Evne til å ta helhetlig ansvar for Rambølls leveranse
  • Evne til å lede med fokus på å bygge teamkultur
  • Strukturert ledelse av prosjektteamet iht. interne rutiner og systemer
  • Kundefokus og evne til å forstå kundens behov og formidle dette til teamet
  • Erfaring med fremdriftskontroll og økonomistyring
  • Jobbe med marked og bygge relasjoner

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen, og vi er åpen for et uformelt «kaffemøte» hvis du ønsker.

Stillingen kan legges til et av Rambølls 17 kontorer.

Kontaktperson: Avdelingsleder Marianne Aase, telefon 48890978

Søk stilling

Vis flere stillinger: