Prosjektleder Rør

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Vi utformer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer for luft, vann og energi. Vår visjon er å skape smarte og bærekraftige installasjoner som får bygninger til å fungere og mennesker til å trives. Gjennom nære og lokale samarbeid, og med en sterk organisasjon i ryggen, gjør vi dette mulig. Vi har en omsetning på rundt 11,7 milliarder svenske kroner og har cirka 6 300 engasjerte ansatte på rundt 100 steder i Norden. For mer informasjon om oss, se assemblin.com. Vi styrker vår Prosjektavdeling Rør i Oslo og søker etter en ny sentral medarbeider!

FirmaAssemblin
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår Prosjektavdeling består i dag av rundt 110 medarbeidere. Arbeidssted er i Brobekkveien 80C i Oslo med kunde- og prosjektoppfølging primært i Stor-Oslo. Vi er opptatt av at arbeidspresset ikke skal være for belastende og tar hensyn til det ifm. ressursallokering og tid. For oss betyr kvalitet mer enn tempo. Vi har et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber tett sammen og backer opp hverandre. Til tross for vår størrelse har vi korte beslutningsveier. Vi søker alltid å bruke egne ressurser ifm. gjennomføringen av våre prosjekter. Hos oss finner du et godt, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø med åpne dører og høyt under taket!

Som Prosjektleder Rør søker vi etter en selvstendig og strukturert prosjektlederkollega som kan lede og gjennomføre prosjekter mellom 20 – 40MNOK. Vi søker deg som tar eierskap til egne prosjekter og som tilfører bedriften kompetanse, gjennomføringsevne og som vil utvikle deg videre i et faglig sterkt miljø. Dine hovedoppgaver vil være å delta i kalkulasjon og prosjektforarbeid. Økonomisk oppfølging av eget budsjett og prosjektgjennomføring, ressursstyring og personalhåndtering.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

  • VVS-faglig utdanning som ingeniør, fagskoleingeniør, mesterbrev og/eller rørlegger. Med relevant og dokumenterbar erfaring som prosjektleder VVS.
  • Du har god forståelse og erfaring med god prosjektøkonomi og gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner i norsk.
  • Du har en ståpå vilje, måler raskt kost/nytte og er trygg i ledelse av personell.

Vi tilbyr deg

  • Spennende og varierte faglige arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
  • Ordnede arbeidsforhold i et solid og ambisiøst konsern i sterk vekst. Med uformelt arbeidsmiljø og proffe kollegaer.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, med konkurransedyktige betingelser

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver Pernille Snustad-Setsaas, Setsaas Rekruttering på tlf. 45813681 eller Avdelingssjef Snorre Barking, Assemblin på tlf. 916 87 437 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Ser fram til motta din CV, søknad er ikke nødvendig. Vi oppfordrer begge kjønn til å søke!

Søk stilling

Vis flere stillinger: