Prosjektleder Østfold

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,6 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 300 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeViken, Østfold
StedMoss
Søknadsfrist07.01.2024

Er du vår nye prosjektleder i Østfold?

Vi søker en engasjert, ærekjær og initiativrik prosjektleder med vilje og evne til å styrke vår asfaltvirksomhet i Østfold.

Ansvaret for det faglige som foregår ute i vår driftsorganisasjon vil ligge hos deg og du vil med dette bidra til å sette dine kollegaer i stand til å gjøre en god jobb for Veidekke og våre kunder. Vi ønsker oss en kollega som trives med strategiske prosesser så vel som operativt arbeid ute hos kunder og andre samarbeidspartnere.

Vi er landets største produsent og utlegger av asfalt, og leverer asfalt til privatpersoner, entreprenører, stat og kommuner over hele landet. Vår viktigste ressurs er våre medarbeidere og vi jobber hardt for å nå vår nullvisjon når det kommer til skader. Vi setter HMS arbeid høyt på agendaen og likestiller HMS-mål med de økonomiske målene.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder er du en viktig støttespiller for avdelingsleder i Østfold og du vil få ansvaret for å følge opp og støtte virksomhetens prosjekter i privat og kommunemarkedet.

De mest sentrale oppgavene du vil jobbe med er å bidra med kalkulasjon, forhandlinger, oppstart og oppfølging av oppdrag og kontraktsadministrasjon. I dette arbeidet inngår også forbedringsarbeid, samt samarbeid og samspill med våre kunder og underentreprenører.

Gjennom stillingen som Prosjektleder vil du derfor få en unik mulighet til å bidra til at Veidekke forblir og utvikler seg videre som Norges fremste asfaltentreprenør.

Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Som Prosjektleder har du også mulighet til å påvirke dette. Du må være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet, og om nødvendig korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

Du vil inngå i et kompetent og løsningsorientert team som samarbeider på tvers i distriktet, men også regionalt.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder Østlandet Syd.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har kjennskap til det lokale markedet, og har kompetanse og erfaring fra arbeid i bygg- og anleggsbransjen.

Med din erfaring vil du kunne bidra til at Veidekke kan etterleve plikter, ivareta sine rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Det er også viktig at du forstår og kan gjøre deg forstått på norsk både skriftlig og muntlig.

Vi ser etter deg som er en drivende god prosjektleder som evner å se, og alltid søker, den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar.

Som prosjektleder ønsker vi at du har relevant universitets eller høyskoleutdanning eller teknisk fagskole. Lang og relevant erfaring kan naturligvis kompensere for manglende utdanning, men skal du lykkes i stillingen tror vi at kalkulasjonskompetanse og prosjektledelse av entreprisekontrakter er en forutsetning.

For å komme deg rundt må du ha førerkort klasse B.

Profil

Vi søker deg som kan identifisere deg med Veidekke sine verdier: Profesjonell - Redelig - Entusiastisk - Grensesprengende

Videre er det viktig at du er opptatt av kundetilfredshet og trives i rollen som rådgiver overfor disse.
Du liker å ta ledelsen og trives med å spille andre gode. Vi tror motiverte mennesker som trives på jobb skaper gode resultater og det er ønskelig at du bidrar i dette arbeidet. Det er naturlig for deg å ha en god struktur i arbeidet, og du evner å se sammenhenger når du planlegger, gjennomfører og følger opp avtaler.
I Veidekke har sikkerheten til våre ansatte, leverandører, kunder og alle som ferdes langs veien den aller høyeste prioritet. Vi forventer at du går foran som et godt eksempel, samtidig som du har et årvåkent øye for alle forhold som kan ha betydning for sikkerheten.

Vi tilbyr

Som prosjektleder hos oss blir du en del av et team med høy faglig kompetanse og lang erfaring fra asfaltbransjen. Arbeidsmiljøet er uformelt, og vi jobber sammen for å oppnå gode resultater. I våre velferdsordninger inngår firmahytter, ulike ansattforeninger, idrettslag og gode innkjøpsrabatter. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte over 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Vi gleder oss til å motta din søknad.

Kontakt avdelingsleder:

Jan Andrè Gundersen

919 95 599

Søk stilling

Vis flere stillinger: