Prosjektleder/Nasjonal manager for tunneloppdrag, Divisjon Transport og Byutvikling - Oslo

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist10.12.2018

Kunne du tenke deg å lede vår nasjonale satsing innenfor tunnelprosjektering i Norge? Som en av de største samferdselsrådgiverne i Norge, og verdens tredje største rådgiver innen tunnelprosjektering med 450 dedikerte tunnelingeniører, jobber vi i over 30 land hvor vi har gjennomført noen av verdens mest komplekse og prestisjefylte tunnelprosjekter.

Nå søker vi deg som kan lede og videreutvikle vår posisjon innen tunnelprosjektering i Norge i rollen som Prosjektsjef Tunnel. Du vil jobbe tett med vår internasjonale virksomhet og får en sentral rolle i vår skandinaviske satsing. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her.

DU FÅR EN NØKKELROLLE I Å VIDEREUTVIKLE ET AV VERDENS LEDENDE TUNNELMILJØER

Som Prosjektsjef for tunnel i COWI, får du en sentral rolle i videreutviklingen av tunnelmiljøet i COWI Norge. Du vil også bli sentral i samarbeidet med vårt globale tunnelmiljø, og du får mulighet til å bidra med din kompetanse i spennende tunnelprosjekter verden over. Du vil dermed få muligheten til å delta i våre prosjekter både nasjonalt og internasjonalt, gjerne også som fagansvarlig eller disiplinleder i våre større infrastrukturprosjekter.

I Norge er vi nå engasjert i flere store og spennende tunnelprosjekter, inkludert Fornebubanen, Follobanen og en rekke tunneloppdrag for Statens vegvesen. Globalt jobber vi med en rekke ikoniske og prestisjefylte tunnelprosjekter, inkludert E4 Stockholm - Förbifart Stockholm, Femern-forbindelsen (verdens lengste senketunnel mellom Danmark og Tyskland), Red line Metro i Qatar, KAAR-prosjektet i Saudi-Arabia og Chittagong Tunnel i Bangladesh.

DU HAR GOD PROSESSKUNNSKAP OG ERFARING MED TUNNELPROSJEKTER

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har helhetsforståelse og god kunnskap om gjennomføringsprosessen i tunnelprosjekter. Vi ser for oss at du har høyere teknisk utdannelse på mastergradsnivå, og minst 10 års relevant erfaring fra tunnelprosjekter, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet. Erfaring fra byggherresiden er også relevant.

Du har sterke lederegenskaper med sans for forretningsutvikling og markedsarbeid. Du motiveres av å skape gode relasjoner til kunder, kollegaer og samarbeidspartnere, og trives med å veilede og videreutvikle fagkompetansen hos de du jobber sammen med.

Ditt ansvar vil omfatte:

  • Forretningsutvikling innenfor fagområdet i COWI i Norge, og nettverksbygging til COWIs internasjonale tunnelmiljø.
  • Ledelse av markeds- og tilbudsarbeid knyttet til fagfeltet
  • Utvikling av gode relasjoner og partnerskap i det norske og skandinaviske tunnelmarkedet
  • Prosjektledelse/prosjekteringsledelse og faglig ledelse i våre tunnelprosjekter
  • Som Prosjektsjef i COWI, vil du inngå i avdelingens ledergruppe, og divisjonens utvidede ledergruppe

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 10.12.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktpersoner: Erik Sundet (Avdelingssjef Bru og Geo), e-post: esu@cowi.com, telefon: + 47 415 64 897.

Søk stilling

Vis flere stillinger: