Prosjektleder Logistikkbygg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke .

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,4 milliarder (2019) og virksomheten har ca. 3 150 ansatte, hvorav 1 900 fagarbeidere og 1 250 funksjonærer.

Firma Veidekke Logistikkbygg
FylkeVestfold og Telemark
StedLarvik
Søknadsfrist06.09.2020

Veidekke Logistikkbygg AS har utviklet omlag 1500 bygg gjennom mer enn 50 år. Vi er en selvstendig totalentreprenør med ca. 25 ansatte, og er et heleiet datterselskap i Veidekke. Vi samarbeider tett med våre kunder i utviklingen av prosjekter. Hos oss møter du et stort aldersspenn – fra traineer til seniorer - og et arbeidsmiljø som er preget av stor innsats, løsningsorientering og arbeidsglede.

For å fortsette å levere rasjonelle og kostnadseffektive bygg til våre kunder ser vi etter en engasjert og helhetstenkende prosjektleder som har lyst til å bli vår nye kollega.

Våre prosjekter er stort sett plassert på det sentrale Østlandet. Vi jobber naturligvis også hele tiden med nye, spennende prosjekter som vi ser frem til å få satt ut i livet. Nye prosjekter kan dukke opp hvor som helst i Norge. I stillingen som prosjektleder hos oss er det derfor en viktig forutsetning at du har mulighet for å pendle i ukedagene (mandag-torsdag).

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder hos oss vil du ha ansvar, sammen med våre egne arkitekter, for å planlegge og gjennomføre store logistikkbygg i samarbeid med private flergangsbyggherrer.

Du har ansvar for å lede andre ledere i vår virksomhet, og gjør dette på en involverende og åpen måte.

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har Bachelor innen relevant fagområde eller alternativt teknisk fagskole, og tenker at du bør ha 5 til 10 års erfaring i en tilsvarende rolle. I tillegg til relevant utdannelse og erfaring er det nødvendig at du har generell god økonomisk forståelse og en logistikktankegang . Du er systematisk og helhetstenkende.

Profil

Vi ser selvfølgelig etter deg som har alt ; Du jobber godt både selvstendig og i team, og er løsningsorientert og omgjengelig. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, og kan identifisere deg med våre kjerneverdier – profesjonell, redelig, grensesprengende og entusiastisk.

Skriv litt om deg selv og fortell hvorfor akkurat du har lyst til jobb sammen med oss. Vi er nysgjerrige, og gleder oss til å høre fra deg.

Spørsmål om stillingen

Roar Kristiansen

Telefon 916 90 080

Yvonne Lysebo

Telefon 913 96 259

Søk stilling

Vis flere stillinger: