Prosjektleder/ingeniør landavdeling

AF AeronMollier er en teknisk totalentreprenør innen ventilasjon, varme & kulde, rør, elektro og automasjon til marine, offshore og landbasert virksomhet. Vi har i dag i overkant av 100 høyt kompetente medarbeidere fordelt på våre kontorer i Flekkefjord, Stavanger og Bergen.

Firma AF AeronMollier
FylkeVest-Agder
StedFlekkefjord
Søknadsfrist09.06.2019

AF AeronMollier er totalleverandør av HVAC systemer til marine, offshore og landbasert industri worldwide og er ledende innen sitt fagfelt. Vi har i dag 90 høyt kompetente medarbeidere innen HVAC, kjøling, elektro, automasjon og rør fordelt på kontorer i Flekkefjord, Stavanger og Bergen. Arbeidssted for denne stillingen vil være i Flekkefjord.

Grunnet at en av våre prosjektledere ønsker nye utfordringer, søker vi nå etter en prosjektleder/ingeniør til vår landavdeling.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Tilbud-/anbudsregning og salg
  • Prosjektering og tekniske beregninger av luftbehandlingsanlegg
  • Utarbeidelse av nødvendig teknisk dokumentasjon
  • Saksbehandling og prosjektledelse
  • Innkjøp og oppfølging av leveranser og underentreprenører

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker deg som har bakgrunn som ingeniør, fortrinnsvis innen VVS. Relevant erfaring innen ventilasjon, kjøling eller elektro kan kompensere for manglende formell utdannelse. Det er viktig at du har god skriftlig og muntlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk.

Personlig egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være initiativrik og resultatorientert. Du kjennetegnes av gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, samt en sterk gjennomføringsevne. Videre trives du med å jobbe både selvstendig og i team.

En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Vi tilbyr

I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen. Vi er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg selv og innen nye fag- og ansvarsområder. AF tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Her tilbys du også medeierskap i bedriften gjennom aksje- og opsjonsprogram.

Spørsmål om stillingen og søknad kan rettes til:

Avdelingsleder, Jan Kåre Hansen, telefon +47 909 69 469 eller e-post jankare.hansen@afgruppen.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: