Prosjektleder Førde

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeSogn og Fjordane
Søknadsfrist20.01.2020

Veidekke Bygg Sogn og Fjordane utfører bygg- og anleggsoppdrag innen alle kontraktsformer, med vekt på total-, hoved- og samspillsentrepriser. Våre referanseprosjekt favner om både kjøpesentre, bolig- og næringsbygg, offentlige bygg, signalbygg, kraftverk og dammer. Virksomheten i Sogn og Fjordane ledes fra kontoret i Sogndal, og vi har avdelingskontor i Førde, på Sandane og i Volda. Veidekke Bygg har 85 ansatte i Sogn og Fjordane, og en omsetning på ca 300 millioner kroner. Distriktet ledes av Rune Karlsen.

Vil du ta del i vår satsing i Sunnfjord?

Veidekke Bygg Sogn og Fjordane søker prosjektledere til prosjekter i Sunnfjord. Helse Førde har gitt oss oppdraget med å bygge Nye Førde Sjukehus, og sju spennende år med byggeaktivitet står foran oss. I tillegg ser vi nye Sunnfjord kommune som et vekstsenter innen mange områder; både i offentlig og privat sektor. Vi trenger derfor flere dyktige medarbeidere ved vårt nyetablerte avdelingskontor i Førde.

Din arbeidsplass blir Førde og Sunnfjord-området, men det er også mulighet til å bli med på spennende prosjekter i samarbeid med våre øvrige avdelinger og medarbeidere i distrikt Sogn og Fjordane.

Vi ønsker oss dyktige prosjektledere som kjenner stolthet i kroppen etter hvert som prosjekter ferdigstilles og kan tas i bruk av fornøyde kunder. Som prosjektleder i Veidekke har du ansvar for den samlede gjennomføringen av prosjekt, og inngår i et lederteam sammen med anleggsleder og prosjekteringsleder ute på byggeplass. Veidekke lever av og for prosjekter – gjør du?

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha ansvar for oppstart, organisering og styring av prosjekt. I dette arbeidet inngår blant annet å planlegge fremdrift, sørge for god økonomi og kvalitet i prosjektets gjennomføring og sluttprodukt. Tilbudsarbeid er en sentral del av jobben, og i samarbeid med andre skal du lage tilbudsgrunnlag kunden ikke ønsker å takke nei til. Vi jobber ofte med flergangskunder, noe som innebærer at kundeoppfølging er en del av arbeidshverdagen. Som prosjektleder har du også personalansvar for egne medarbeidere. Sammen bygger vi fremtiden, og det er din jobb å motivere prosjektteamet til å yte sitt beste.

Kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innenfor byggfaget. Fagbrev og/eller teknisk fagskole innen byggfag i kombinasjon med lang erfaring kan kompensere for utdanning. Erfaring med økonomistyring og kalkulasjon av prosjekter, og resultat- og lederansvar i større byggeprosjekt vil telle mye.

Personlige egenskaper

Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig – i Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idéer, godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Det vil du raskt legge merke til. Du er opptatt av gode økonomiske resultater og kvalitet i gjennomføringen av prosjekt. Helse, arbeidsmiljø og sikkerhet er en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier. Som prosjektleder er kunnskap om og evne til å etablere og lede team essensielt. For å oppnå ønskede resultater må vi jobbe sammen. Nye prosjekter betyr ofte nye ansikter, men du møter også på gamle kjente. Ved å bygge gode relasjoner til både kunder, leverandører og medarbeidere vil ikke bare byggeprosessen gå bedre, men det blir også en fornøyelse å overlevere prosjektet til kunden. Som leder har du skjønt at den beste måten å løse problemer på er ved å samarbeide med andre. Du har mange gode ideer og løsninger, men de blir ofte bedre når du involverer andre i prosessen.

Du må være genuint interessert i bygg- og anleggsprosjekter og du må simpelthen elske å skape fremragende byggverk. Og du må like å omgås mange mennesker – hele tiden. Vi ser kort og godt etter deg som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Vi tilbyr

I Veidekke blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og som har et positivt arbeidsmiljø. Vi gjennomfører mange ulike prosjekter i året, noe som gjør at du vil få gode muligheter til å ta i bruk kompetansen din i varierte prosjekter. Du blir en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi vet at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her man også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar inn i et prosjekt. Savner du å sitte på skolebenken for å lære noe nytt derimot, er det mange kurs å velge mellom hos vår egen Veidekkeskole.

Vi er et stort skandinavisk selskap hvor det er gode muligheter for å tre inn i andre roller etter behov. Veidekke tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktperson

Bjørnar Haveland

Avdelingsleder

Telefon 920 23 650

Søk stilling

Vis flere stillinger: