Prosjektleder/byggeleder byutviklingsprosjekter

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag ca. 300 ansatte, de fleste med master-/bachelorgrad innen bygg-/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for byggherrer/prosjekteiere i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Firma ÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist01.02.2019

Har du prosjektleder- og/eller byggeleder erfaring fra kommunale virksomheter? Da har vi spennende oppgaver til deg!

For tiden bidrar vi blant annet i prosjekter som Bjørvika Infrastruktur, Kampflybasen Ørland, Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum, ny Storbylegevakt Oslo, Politiets nasjonale beredskapssenter, Follobanen samt flere utdannings- og idrettsbygg, skoler og barnehager.

ÅF Advansia har flere rammeavtaler med Bymiljøetaten, samt rammeavtaler med flere kommuner og vi ønsker å styrke oss ytterligere innenfor kommunal sektor. Vi søker derfor erfarne prosjektledere/byggeledere med kompetanse fra kommunale virksomheter/prosjekter.

Som prosjektleder/byggeleder vil du kunne få lede fremtidsrettede byutviklingsprosjekter med fokus på byrommet, miljøet, knutepunktsutvikling, sykkeltiltak, mm, i godt samarbeid med øvrige selskaper i ÅF Norge.

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og dedikert prosjektleder/byggeleder og ønsker å bidra til videre utvikling av ÅF Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot. I tillegg er det viktig at du evner å drive selvstendige prosjekter ute hos kunden, at du raskt setter deg inn i nye systemer og lett tilpasser deg kundens organisasjon.

Ønsket kompetanse

  • Prosjekt- og byggeledere med erfaring fra infrastruktur og byromsprosjekter
  • Erfaring fra utbygging eller rehabilitering av byrom, parker, gater eller lignende
  • Erfaring fra arbeid med kommunal infrastruktur
  • Erfaring som prosjekt- og/eller byggeleder
  • Minimum 3 års utdannelse som ingeniør innen bygg, anlegg eller landskap. (Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.)
  • Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig, samtidig som du har høy fokus på god og tydelig kommunikasjon
  • Det vil være en fordel med et godt nettverk i kommunale virksomheter

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, få utfordrende arbeidsoppgaver og få gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, høy grad av fleksibilitet, rom for kompetanseutvikling og fri i romjul og påske.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med gruppeleder Vegar Bergum, tlf. 97081794 eller epost: vegar.bergum@afconsult.com eller rekrutteringsansvarlig Jill Breisnes, tlf. 40629284 eller epost jill.breisnes@afconsult.com.

Søk stilling

Vis flere stillinger: