Prosjektingeniør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma Hercules Fundamentering
FylkeAkershus
StedYtre Enebakk
Søknadsfrist07.12.2018

Hercules er en enhet i NCC Industry AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Vil du være med og legge grunnlaget for fremtidens samfunn? I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter, og søker etter:

PROSJEKTINGENIØR

Hercules befinner seg i en spennende utviklingsfase og vokser med markedet. Vi ser store mulighetsrom i tiden fremover med mange større prosjekter innen alt fra infrastruktur til bolig og næringsprosjekter. For å kunne svare på veksten i markedet skal vi styrke teamet med en prosjektingeniør i vår avdeling på Østlandet.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt, og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som Prosjektingeniør er det avgjørende at du har:

  • ingeniør- eller annen teknisk utdannelse
  • relevant erfaring fra bransjen
  • god kontraktsforståelse og er dyktig på kontraktsoppfølging
  • kunnskap om kalkulasjon og anbudsregning
  • gode datakunnskaper
  • gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig

Vi jobber tett sammen i tverrfaglige team, derfor må du trives sammen med andre mennesker og være involverende, samarbeidsorientert og engasjert i det vi gjør.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil være ved vår avdeling i Enebakk, og du må regne med noe reiseaktivitet.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 7. desember 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Arnt-Åge Trætli
Områdesjef Hercules Sør
+47 416 15 228

Vis flere stillinger: