Prosjektingeniør (nyutdannet)

Ø.M. Fjeld er en ledende byggentreprenør og eiendomsutvikler på Østlandet. Selskapet ble etablert i 1948, og hovedkontoret har hele tiden ligget på Kongsvinger. Med regionskontorer og datterselskaper i en rekke byer, betjener vi både private og offentlige oppdragsgivere over hele Østlandet.

Selskapet har over 700 ansatte, og entreprenørvirksomheten omfatter ni driftsselskaper som dekker de fleste regioner på Østlandet. Med en årlig omsetning på mer enn fire milliarder kroner, er Ø.M. Fjeld den sjette største rene byggentreprenøren i Norge.

De siste fem årene har vi gjennom Ø.M. Fjeld Utvikling solgt egenutviklede boligprosjekter for rundt 1,5 milliarder. Selskapet har for tiden prosjekter under bygging og utvikling til en salgsverdi på rundt 1 milliard kroner. De kommende årene skal Ø.M. Fjeld Utvikling utvikle og selge nye boliger for anslagsvis 6-7 milliarder.

FirmaØ.M. Fjeld
FylkeInnlandet, Viken, Akershus, Oslo
StedØ.M. Fjeld Asker Ringerike, Ø.M. Fjeld Evensen & Evensen, Ø.M. Fjeld Hamar, Ø.M. Fjeld Nedre Romerike Oslo, Ø.M. Fjeld Romerike Kongsvinger, Ø.M. Fjeld Wito, Ø.M. Fjeld Østfold
Søknadsfrist25.02.2024

Nå kan du som nyutdannet søke rollen som prosjektingeniør i Ø.M. Fjeld!

Drømmer du om å lede store og kompliserte byggeprosjekter der du får sette fotavtrykk i nærmiljøet? Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er nyutdannet byggingeniør og ønsker en karriere på entreprenørsiden av bransjen.

Som prosjektingeniør i Ø.M. Fjeld er du ute på byggeplass i ditt lokale område, og har egne ansvarsområder som baserer seg på prosjektets fase. Vi er opptatt av å la unge folk få slippe til og få ansvar tidlig i karrieren sin, og du vil merke at læringskurven er bratt ved oppstart. Gruppa vår med prosjektingeniører består av mange ulike bakgrunner, noen har aldri satt fot på en byggeplass før, mens andre har et fagbrev og erfaring å lene seg på. Det viktigste er at du er interessert i å lære, at du tar eierskap til oppgavene du får og at du har ambisjoner om å utvikle deg.

Som prosjektingeniør i Ø.M. Fjeld følger du "Fjeldklatreren", et skreddersydd utviklingsprogram som utvikler deg fra nyutdannet ingeniør til byggeplassleder. På byggeplassen får du mye ansvar og backing fra erfarne kollegaer som ønsker at du skal lykkes. Prosjektingeniørene fra alle regionselskap samles også to ganger i året til samling der du får faglig og sosialt påfyll, og muligheten til å utveksle erfaringer med andre i samme rolle.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som er nyutdannet ingeniør eller sivilingeniør, og som ønsker å bygge karriere på entreprenørsiden av bransjen. Sannsynligvis har du tilknytning til en av våre regioner, og syns det virker kult med den varierte hverdagen du vil få på byggeplass. Du er flink til å kommunisere og finne løsninger sammen med andre, og bidrar til god arbeidskultur på byggeplassen der du inkluderer alle og setter pris på eksisterende kompetanse. Samtidig er du nysgjerrig på nye løsninger og måter vi kan jobbe smartere på. Nysgjerrighet og interesse for faget ditt er avgjørende, og du trives med å ha mye ansvar. Har du disse egenskapene, skal vi sørge for å tilrettelegge for kompetanseoverføring til og fra våre erfarne byggeplassledere og fagfolk for at du skal utvikle deg i Ø.M. Fjeld.

I Ø.M. Fjeld fremmer vi mangfold og inkludering i alle aspekter av virksomheten, og selekterer våre kandidater basert på kompetanse, kvalifikasjoner og personlig egnethet. Vi oppfordrer deg til å søke jobb hos oss uavhengig av bakgrunn, kjønn, alder, etnisk opprinnelse, eller seksuell legning.

KONTAKT

Kaja Maaø Hara

Leder for kompetanse og rekruttering

Søk stilling