Prosjekteringsleder og nasjonal manager for tunneloppdrag, Divisjon Transport og Byutvikling, Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2018

Kunne du tenke deg å lede vår nasjonale satsing innenfor tunnelprosjektering i Norge? Som verdens tredje største rådgiver innen tunnelprosjektering med 450 dedikerte tunnelingeniører, jobber vi i over 30 land hvor vi har gjennomført noen av verdens mest komplekse og prestisjefylte tunnelprosjekter.

Nå søker vi deg som kan lede og videreutvikle vår posisjon innen tunnelprosjektering i Norge. Du vil jobbe tett med vår internasjonale virksomhet og få en sentral rolle i vår skandinaviske satsing. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her.

DU FÅR EN NØKKELROLLE I Å VIDEREUTVIKLE ETT AV VERDENS LEDENDE TUNNELMILJØER

Som prosjekteringsleder for tunneloppdrag i COWI, får du en viktig rolle i våre oppdrag i Norge, gjerne også som fagansvarlig eller disiplinleder i våre større infrastrukturprosjekter. Du vil også bli sentral i samarbeidet med vårt globale tunnelmiljø, og få stor mulighet til å bidra med din kompetanse i spennende tunnelprosjekter verden over.

COWI skal styrke sin posisjon som en av Norges og Skandinavias ledende rådgivere i tunnelmarkedet. Ønsker du å gå inn i en nasjonal manager-rolle hos oss, får du et særlig ansvar for å videreutvikle vårt tunnelfaglige miljø i Norge. Du vil også få en sentral rolle i COWIs markedssatsing i Skandinavia.

I Norge er vi nå engasjert i flere store og spennende tunnelprosjekter, inkludert Fornebubanen, Follobanen og en rekke tunneloppdrag for Statens vegvesen.

Globalt jobber vi med en rekke ikoniske og prestisjefylte prosjekter, inkludert E4 The Stockholm bypass/Förbifart Stockholm, Femern-forbindelsen (verdens lengste senketunnel mellom Danmark og Tyskland), Red line Metro i Qatar, KAAR-prosjektet i Saudi-Arabia og Chittagong Tunnel i Bangladesh.

DU HAR GOD PROSESSKUNNSKAP OG ERFARING MED TUNNELPROSJEKTER

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har helhetsforståelse og god kunnskap om gjennomføringsprosessen i tunnelprosjekter. Vi ser for oss at du har høyere teknisk utdannelse og minst 5 års relevant erfaring fra tunnelprosjekter, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet.

Som prosjekteringsleder ser vi etter deg med sterke lederegenskaper, og som motiveres av å veilede og videreutvikle fagkompetansen hos de du jobber sammen med.

Ditt ansvar vil kunne omfatte:

  • Prosjektledelse/prosjekteringsledelse og faglig ledelse i våre tunnelprosjekter
  • Utvikling av gode relasjoner og partnerskap i det norske og skandinaviske tunnelmarkedet
  • Ledelse av markeds- og tilbudsarbeid knyttet til fagfeltet

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 21.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktpersoner: Frode Wiggen, Avdelingssjef Veg, tlf: 90 63 10 56.

Søk stilling

Vis flere stillinger: