Prosjekteringsgruppeleder

Velkommen til Backe!

Backe er et norsk familieeid entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. Backe rigger seg for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft - og har store ambisjoner for fremtidens byggenæring.
Grunnverdiene faglig dyktig, ærlig og ambisiøs reflekterer vår væremåte og etterlevelse av disse verdiene er forutsetningen for vårt omdømme.

Sammen gjør vi en forskjell er vår visjon. Vi lykkes bedre ved å jobbe godt sammen og det vi gjør har betydning for samfunnet vi lever i.

Å være inkluderende og mangfoldig er viktig for oss og vi jobber sammen med våre leverandører for å skape gode arbeidsforhold i hele verdikjeden.

Backe omsatte i 2022 for ca. 4,8 milliarder kroner og har med kjøpet av Kruse Smith Entreprenør over 1300 medarbeidere over hele landet og en samlet omsetning på ca. 7,5 mrd.

Backe Østfold er et tradisjonsrikt entreprenørselskap med hovedaktiviteter knyttet til boliger og yrkesbygg innen privat og offentlig sektor i Østfold og søndre Akershus. Vi utfører mur-, betong- og tømrerarbeid med egne ansatte. Selskapet, som i 2020 ble kåret til årets bedrift i Fredrikstad, har 105 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 517 mill.

Hovedkontoret ligger på Øra industriområde i Fredrikstad, men vi har også et markedskontor med flere kontorplasser i Ski. Slik har vi en nærhet til hele vår region med en prosjektgeografi som strekker seg svært tett inn mot Oslo.

FirmaBacke Østfold
FylkeViken
StedGamle Fredrikstad
Søknadsfrist28.04.2023

Har du kontroll på prosjekteringsprosessen i et byggeprosjekt, liker å legge til rette for effektive arbeidsprosesser i teamet og følge opp kvalitet og fremdrift slik at prosjektet får en utforming som er i tråd med forutsetningene?

Da håper vi du har lyst til å bli vår nye kollega!

Vi søker nå en dyktig prosjekteringsgruppeleder som vil bidra til å bygge laget videre, og sammen med oss gjøre en forskjell.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som prosjekteringsgruppeleder hos oss har du ansvar for å legge til rette for struktur og effektive prosesser og som leder skape et godt samarbeidsklima i prosjekteringsgruppen.

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet bestå av:

  • Planlegge detaljprosjekteringsfasen og utarbeide prosjekteringsplan
  • I samarbeid med prosjektleder; ansvar for å etablere prosjekteringsgruppen og kontrahere prosjekterende
  • Ansvar for økonomioppfølging av prosjekterende
  • Utarbeide beslutningsplan, følge opp beslutninger og sørge for at disse dokumenteres
  • Lede prosjekteringsgruppen, avklare grensesnitt og avhengigheter
  • Følge opp interne rutiner i prosjekteringsgruppen for å sikre god og ryddig informasjonsflyt
  • Aktiv i KS arbeidet i prosjekteringsgruppen og sørge for gjennomføring av dokumenterte tverrfaglig kontroller.

Dine kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en person med relevant utdanning, minimum fra teknisk fagskole eller bachelor i bygg og anlegg, samt noen års erfaring i tilsvarende stilling fra konsulent- eller entreprenørbransjen.

I tillegg har du:

  • Generelt gode IT kunnskaper og evner å jobbe med nye digitale verktøy
  • Gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper
  • Gode lederegenskaper som får alle til å trekke i samme retning

Egenskaper for å lykkes i rollen

Det er viktig at du har gode samarbeids- og lederegenskaper med organisatoriske, økonomiske og styringsmessige ferdigheter i tillegg til at du er en utadvendt person som engasjerer, motiverer og leder prosjekteringsgruppen for å nå prosjektets mål.

Våre verdier "faglig dyktig, ærlig og ambisiøs" er viktige for oss og det er en selvfølge at du er stolt bærer av disse.

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg!

Bli en av oss i Backe

Hos oss blir du en del av et faglig dyktig team i et svært godt arbeidsmiljø, med korte linjer og lite byråkrati. Du får påvirkningsmuligheter og muligheter til å bidra i den videre utviklingen av selskapet. Menneskene er vår viktigste ressurs og sammen har vi store ambisjoner for fremtidens Backe - nå har du mulighet til å bli en del av oss!

Vi har konkurransedyktige betingelser, korte linjer, engasjerte medarbeidere, gode kompetanse- og utviklingsmuligheter og et faglig sterkt arbeidsmiljø.

I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Alle søknader og henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Les mer om oss på våre hjemmesider www.backe.no

Kontaktinformasjon

Marius-Andre Jacobsen

Økonomisjef

Telefon: 90827500

E-post: Marius-Andre.Jacobsen@backe.no

Simen Johannessen

Fag- og utviklingsleder

Telefon: 97537883

E-post: Simen.Johannessen@backe.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: