Prosjektdirektør

Hæhre Entreprenør er en av landets største anleggsentreprenører med nærmere 50 års bransjeerfaring. Siden etableringen i 1974 har vi vært med å bygge flere av de største infrastrukturprosjektene i Norge. Vi er over 900 medarbeidere som gjennom faglig dyktighet, samarbeid og innsatsvilje bidrar til utbygging av nye samfunnsnyttige prosjekter. Vi har prosjekter i hele Norge, fra Mandal i sør til Svalbard i nord. Vår kjernevirksomhet er infrastruktur, vei, bane, kraft og tomteopparbeidelse.

Vi håndterer hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillkontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser.

Våre verdier er åpenhet, kunnskap og samarbeid og med dette bygger vi fremtiden - VIL DU VÆRE MED?

FirmaHæhre Entreprenør
FylkeAkershus
StedBillingstad
Søknadsfrist30.04.2024

Hæhre Entreprenør - Norges ledende anleggsentreprenør søker Prosjektdirektør

Har du ekspertisen til å lede milliardprosjekter innen infrastruktur fra idé til ferdigstillelse?

Hæhre Entreprenør kan stolt vise til en solid utvikling de siste årene, både når det kommer til prosjekter vi nylig har vunnet og våre fullførte prestisjeprosjekter med gode resultater. Vi har solide ordrereserver og kommer over de neste årene til å utføre noen av Norges største og mest komplekse infrastrukturprosjekter.

Hæhre Entreprenør har en utfordrerkultur, med korte beslutningsveier og høyinvesteringsvilje. Vi er nå klare for å ønske velkommen en ny Prosjektdirektør i vår ledergruppe. Som Prosjektdirektør er du den øverste leder av en prosjektportefølje og ansvarlig for de overordnede resultater og markedsarbeid.

Som nøkkelspiller i Hæhres ledergruppe vil du ikke bare lede prosjekter, men også påvirke vår strategiske retning, virksomhetsutvikling. Din innsats vil forme fremtiden for organisasjonen.

Vi tror disse egenskapene er viktige for å lykkes i rollen:

  • Tydelig og effektiv kommunikasjon med ansatte, kunder og interessenter
  • Raske og veloverveide beslutninger basert på fakta
  • Tilpasningsevne til endringer i markedet, teknologi og bransjen
  • God kommersiell forståelse, både taktisk og strategisk.

Hæhre Entreprenør er pioner på bygging av vei, bane, og infrastruktur, men, vår aller viktigste oppgave og nøkkel til suksess, er å bygge gode team og mennesker. I denne rollen kommer du til å få muligheten til personlig utvikling og utfordringer, først og fremst gjennom å utvikle dine lederteam og nøkkelpersoner.

Vi oppfordrer talenter til å søke!

Interessert, ta kontakt med Mads Folke Nordmark i Panamera IMD -

mads (a) panamera-search.no

Hæhre Entreprenør er sammen med Isachsen Anlegg, Contur og Nomas en del av konsernet Infra Group. Entreprenørvirksomhetene som er underlagt Infra Group samarbeider på tvers på en rekke områder for å oppnå positive synergieffekter innenfor drift og utviklingsarbeid.

Trygt hjem er konsernets og selskapenes viktigste mål, sammen med lønnsomhet. Andre viktige områder som det i felleskap legges føringer, mål og strategier for er; grønn omstilling, digitalisering og innovasjon, leder- og organisasjonsutvikling, samt rekruttering og muligheten til livsløpskarriere i konsernet.

Vi ser styrken av mangfold og inkludering, og vi ønsker at vårt selskap skal representere mangfoldet i befolkningen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: