Prosjektdirektør

NRC Group er en totalleverandør av tjenester for samferdselsrelatert infrastruktur og den største private totalentreprenør innen baneinfrastruktur i Norge, Sverige og Finland.

Konsernet har stor spesialistkompetanse innen teknisk infrastruktur for bane, grunnarbeid, fiber, VA, massetransport og sanering. Vi bygger og vedlikeholder jernbane, t-bane, trikk, vei, havn, kai, dammer, broer, tunneler m.m. Våre prosjekter skal oppfylle krav til kvalitet, leveres innen budsjett, innenfor tidsfrist og med stort fokus på sikkerhet.

NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011 og sysselsetter totalt ca. 2500 medarbeidere, hvorav ca. 550 i NRC Norge. Selskapet er børsnotert og har en årlig omsetning på ca. 7 mrd. NOK. Omsetningen i NRC Norge var ca. 1,6 milliarder NOK i 2018 og består i dag av de tre divisjonene Bane, Anlegg og Miljø.

Firma NRC Group Norge
FylkeViken, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist19.01.2020

Vil du lede store infrastrukturprosjekter?

NRC Group Norge AS, divisjon Bane søker en erfaren, dyktig og kommersiell Prosjektdirektør, som trives med å lede de største prosjektene. Vårt hovedkontor ligger på Lysaker, men stillingen må påregne de fleste av ukens arbeidsdager, på byggeplass. Geografisk nedslagsfelt for stillingen vil i hovedsak være Østlandet, og kandidaten vi ser etter, kan like godt komme fra Telemark, Vestfold, Buskerud som fra Akershus/Oslo, evt. andre steder i Norge hvis fleksibiliteten er stor. Stillingen rapporterer til Divisjonsdirektør og vil samtidig være en del av divisjonens ledergruppe.

Mer om stillingen:

Som Prosjektdirektør vil du lede en faglig dyktig prosjektorganisasjon og sørge for at den til enhver tid er oppsatt med nødvendige ressurser innenfor prosjektutvikling, prosjektering og produksjon. Prosjektene i dag er tverrfaglige og de største er sammensatt av ressurser fra alle våre divisjoner i tillegg til en rekke underleverandører. Du vil ha det overordnede ansvaret for planlegging og ledelse det daglige arbeidet, med god økonomi, kvalitet og fremdrift i alle prosjektets faser. Litt avhengig av prosjektets størrelse så kan det være aktuelt med ansvar for flere prosjekter.

Prosjektfaget er i endring og nye samarbeidsmodeller krever også innsikt i digitale verktøy og bærekraft i prosjektene. Tradisjonelle arbeidsprosesser utfordres, endres og effektiviseres, og som Prosjektdirektør er du med å legge premissene for utviklingen av NRC sin rolle som hovedentreprenør i samspill med prosjektenes øvrige aktører.

Kvalifikasjoner:

Du har teknisk og/eller merkantil utdanning på minimum Bachelor nivå, samt solid erfaring med ledelse og prosjektledelse av komplekse store prosjekter, med dokumenterte gode resultater.

Du er en pragmatisk leder med evner til å motivere, involvere, skape engasjement, samt kunne sette tydelige krav og forventninger. Du selv må motiveres av å lykkes gjennom andre og vite å sette pris på det.

I hovedsak ser vi for oss at du kommer fra bransjen, men vi er også åpne for relaterte bransjer som for eksempel offshore. I så henseende er det viktig at du er vant med organisasjoner og prosjekter med ekstremt høye krav til dokumentasjon.

Du har god kjennskap til ulike kontraktsformer innenfor bl.a. NS og NTK 15.

Stillingen krever god kommersiell forståelse og det er ingen ulempe om du har kompetanse innen jus.

Selskapet tilbyr:

NRC Group har gründerselskapets nærhet og musklene til et konsern, med korte beslutningsveier og gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten. Selskapet har et stort fokus på bærekraft og miljø, og gjennom din tilstedeværelse og ledelse vil du bidra i det kontinuerlige arbeidet for å ivareta miljøet. NRC tilbyr også spennende karrieremuligheter, gode forsikringer, bonus og aksje muligheter.

Mer om bærekraft og samfunnsansvar, samt mye mer om oss, kan du lese mer om på: www.https://nrcgroup.com/

Hvis du i tillegg kan identifisere deg med våre verdier; gründersjel, omsorg og troverdighet så ser vi frem til å høre fra deg!

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Hallgeir Bakken på hallgeir.bakken@dfind.no / 905 51 202 eller Atle Sæther på atle.sather@dfind.no / 919 13 999 for en konfidensiell og uforpliktende samtale.

Vi behandler søknader fortløpende så vi anbefaler at du ikke venter for lenge med å sende inn din søknad og CV.

Søk stilling

Vis flere stillinger: