Prosjektdirektør

Målselv Maskin & Transport AS er en av landsdelens største maskinentreprenører, med 60 ansatte. Vi omsetter for ca. 200 mill. Vårt hovedkontor med verksted- og administrasjonsbygg ligger på Rossvoll i Målselv. Vi har over 50 års erfaring i bransjen og driver anlegg i Troms og Nordre Nordland. Vi er en del av AF-Gruppen som er en av Norges største entreprenører.
For mer informasjon se vår hjemmeside: http://www.mmt-as.no/

Firma Målselv Maskin & Transport
FylkeTroms
StedKarlstad
Søknadsfrist30.11.2018

For å lede vår prosjektorganisasjon søker vi etter

Prosjektdirektør

Vi søker etter en prosjektdirektør som vil få det overordnede ansvaret for gjennomføring av våre prosjekter. Det innebærer ansvar for organisering og styring av prosjektporteføljen med nødvendig innsikt i økonomiske, organisatoriske og tekniske oppgaver. Rollen innebærer også støtte og veiledning til prosjektledere og prosjektmedarbeidere innenfor HMS, fremdrift og produktivitet.

Marked- og akkvisisjonsarbeid vil også være en naturlig del av ansvaret.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter en person som er en drivende og tydelig leder. Du må ha evnen til å analysere og være en problemløser. Du må ha gode samarbeidsevner med egne ansatte, kunder og underentreprenører.

Skal du lykke og trives i rollen tror vi du er energisk, positiv, har godt humør og høy arbeidskapasitet.

Det må påregnes noe reisevirksomhet. For den rette kandidaten er ikke bosted i nærheten av Målselv et krav. Kvalifiserte personer som er villige til å ukependle oppfordres også til å søke.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer hos en solid og veldrevet maskinentreprenør. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger.

Hvis du vil vite mer, kontakt daglig leder Frank Eriksen på telefon 77 83 28 88 eller mobil 908 82 290.

Skriftlig søknad snarest og senest 30. november 2018 på mail: postmaster@mmt-as.no

Vis flere stillinger: