Prosjektdirektør infrastruktur/anlegg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist10.08.2020

Vil du styre våre største infrastrukturprosjekter?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco er i dag engasjert i en rekke store, flerfaglige infrastruktur-og anleggsprosjekter. Nå leter vi etter en dyktig, selvstendig, utadvendt og idérik prosjektdirektør som har personlig integritet, energi, lyst og erfaring til å styre slike omfattende oppdrag.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco møter du en målrettet forretnings- og kundeorientert organisasjon med et sterkt og utviklende fagmiljø innenfor alle disipliner. Med 17 000 medarbeidere i Europa, og 1700 ansatte fordelt på 26 kontorer over hele Norge, er vi også hyppig involvert i samarbeid over landegrensene. Du vil arbeide tett med gode og utviklingsorienterte ledere, en faggruppe av prosjektdirektører, store entreprenører og fagmiljøene i Sweco. Vi lover deg et utmerket arbeidsmiljø med faglige og sosiale arrangementer.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Du får rolle som prosjektleder, prosjekteier, tilbudsleder eller tilbudseier i store og komplekse infrastruktur- og anleggsprosjekte
 • Du jobber systematisk og målrettet med et bredt nettverk av kunder og samarbeidspartner og sikrer at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad.
 • Du arbeider strukturert og profesjonelt i alle prosjektfaser, og bidrar aktivt til at prosjektene gjennomføres etter fastsatte rutiner, veiledninger og krav.
 • Du bidra til å utvikle forretningen gjennom samarbeid, felles metodebruk og innovasjon, både på strategisk og operativt nivå.
 • Du blir en viktig ressurs for å sikre at potensielle oppdragsgivere alltid regner Sweco som en soleklar kandidat når de gjennomfører store prosjekter.

Dette kan du

 • Du har bred erfaring fra infrastruktur- og anleggsprosjekter, fortrinnsvis store og komplekse oppdrag.
 • Du er utdannet på master- eller bachelornivå, og det er en stor fordel om du har formell prosjektlederutdanning og -sertifisering.
 • Du er flink med folk og kommuniserer og samarbeider utmerket med kunder og medarbeidere.
 • Du deler kunnskap, erfaringer og informasjon, skaper en stabil atmosfære, og er en stødig støttespiller og motivator når det oppstår problemer.
 • Du vet hvordan du inspirerer og koordinerer teamet ditt, slik at de jobber mot et felles mål og aldri slipper det av syne.
 • Du er en forkjemper for endring og nye tilnærmingsmåter for å optimalisere løsninger og utvikle ressurser internt og eksternt.
 • Du har erfaring nok til å forstå organisasjonens uformelle regler og strukturer og nyttiggjør deg politiske prosesser effektivt for å få ting gjort.

Kontaktpersoner:

Arnt Molvig

Hodejeger/rekrutterer i Compass Human Resources

+47 93 44 08 05

ahm@compass.no

Anne Lise Haakas Schei

Avdelingsleder Prosjektadministrasjon

+47 977 75 581

annelise.schei@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: