Prosjektdirektør Bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist23.06.2019

Vil du styre våre største prosjekter?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som prosjektdirektør Bygg vil du få arbeide med store, spennende byggeprosjekter der urbanisering og byutvikling står sentralt. I et sterkt og utviklende tverrfaglig miljø, vil du være en bærebjelke når vi utvikler nyskapende og bærekraftige løsninger. Du vil møte et godt arbeidsmiljø og en organisasjon som setter kunden i sentrum og er opptatt av å gjøre gode forretninger.

Hos oss vil du utvikle deg. Du vil få store muligheter til å påvirke prosjektene du jobber i og bruke din kreativitet og erfaring til å ta våre løsninger til nye høyder. Du vil bli et verdifullt tilskudd til fagnettverket for prosjektdirektører som staker ut kursen for hvordan vi former fremtidens byer og samfunn.

Dine arbeidsoppgaver

  • Du vil gå inn i roller som prosjektleder, prosjekteier, tilbudsleder eller tilbudseier av store og komplekse byggprosjekter. Der vil du sikre at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad.
  • Du vil jobbe systematisk og målrettet med et bredt nettverk av kunder og samarbeidspartnere.
  • Planmessig og profesjonelt jobbe i alle fasene av prosjektet, og aktivt bidra med at prosjektene gjennomføres etter fastsatte rutiner, veiledninger og krav.
  • Du vil bidra til å utvikle forretningen gjennom samarbeid, felles metodebruk og innovasjon, både på strategisk og operativt nivå.

Dette kan du

  • Du har relevant utdanning, fortrinnsvis på masternivå. Formell prosjektlederutdanning med sertifisering er en fordel.
  • Du har erfaring fra store og komplekse prosjekter.
  • Du er god til å kommunisere og samarbeide.
  • Du er utadvendt og godt forberedt.
  • Du har personlig integritet.
  • Du er en dreven bruker av relevante IT-verktøy.

Kontaktpersoner:

Linda Hårvik

Avdelingsleder PA Oslo

+47 926 96 121

linda.harvik@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: